spot_img
spot_imgspot_img
19.5 C
Vaslui
29-mai-2024

Motociclist accidentat sub nasul politistilor

- Advertisement -

REGRETABIL…Un motociclist din Vaslui a fost lovit în plin de un sofer fix în fata politistilor de la Rutierã. Culmea ironiei: motociclistul tocmai pleca de la o actiune menitã sã constientizeze soferii cã si motociclistii sunt partenerii lor de trafic. Acesta era unul dintre participantii la adunarea ce a avut loc în parcarea din fata Sãlii Polivalente a municipiului Vaslui. Motociclistul a încercat sã se încadreze pe banda ce duce spre Interex, moment în care acesta a fost lovit de un sofer. Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube minore si cu o sperieturã zdravãna. Reprezentantii Serviciului de Politie Rutierã Vaslui nu au dorit sã comenteze acest incident, având în vedere cã toatã situatia s-a rezolvat amiabil. Cu toate acestea, întâmplarea pare a fi cel mai bun exemplu al nepãsãrii soferilor fatã de motociclisti, si aratã necesitatea unei mai bune educatii în trafic. Motociclistii si reprezentantii de la Politia Rutierã au considerat cã actiunea de constientizare a fost un real succes, iar pe viitor se vor mai organiza astfel de actiuni.

Ceea ce trebuia a fi o actiune de constientizare si prevenire a accidentelor rutiere si de educare a soferilor în legãturã cu motociclistii din trafic, s-a transformat în scurt timp într-un studiu de caz. Din pãcate, cu câteva momente înainte ca cei aproape 60 de motociclisti sã îsi înceapã traseul, unul dintre colegii lor a fost lovit de un autoturism. Din fericire, urmãrile impactului au fost doar daune materiale, iar cei implicati în accident au rezolvat totul pe o cale amiabilã. Cu toate astea, acest incident este unul dintre motivele pentru care motociclistii vasluieni s-au adunat ieri în fata Sãlii Polivalente. Acestia, împreunã cu cei de la Serviciul de Politie Rutierã Vaslui, au dorit sã constientizeze soferii cã si motociclistii sunt colegii lor de carosabil, iar între cele douã grupuri trebuie sã existe un respect reciproc.

Motociclistii au pãcalit norii si s-au adunat pentru prima datã la Vaslui!

Parcarea din fata Sãlii Polivalente Vaslui s-a umplut, ieri, de pasionati ai vehiculelor pe douã roti. Începând cu ora 11:00, aproape 60 de motociclisti din Vaslui, Bârlad si Husi, alãturi de Clubul „Blue Nights” si Serviciul Politiei Rutiere Vaslui s-au adunat pentru a da startul actiunii de prevenire a accidentelor rutiere „Atentie la Motociclisti”. Conform organizatorilor, este prima datã când motociclistii din judet se întâlnesc într-o astfel de actiune, iar rezultatul este cu mult peste asteptãri.” Actiunea a fost un real succes din punctul de vedere al Seviciului de Politie Rutierã Vaslui, având în vedere cã au venit foarte multi motociclisti. Noi considerãm cã ne-am atins scopul si vom repeta aceastã actiune cât de curând, având în vedere si incidentul pretrecut astãzi, care poate fi considerat un exemplu pentru cauza noastrã”, a declarat subcomisarul Sergiu Anton, Seful Serviciului de Politie Rutierã Vaslui. Acesta a mai declarat cã în scurt timp se va pregãti o actiunea asemãnãtoare, dar pentru biciclistii vasluieni, iar detaliile evenimentului vor fi fãcute publice dupã sãrbãtorile pascale.

Cu mic, cu mare, pe douã roti prin judet!

Dupã ce grupul a fost complet, motociclistii s-au adunat pentru a prezenta din nou traseul pe care urmau sã îl parcurgã. Totusi, înainte de a pleca au tinut sã felicite o tânãrã care a avut curajul sã li se alãture. Desi era înconjuratã de bãrbati cu motoare de douã ori mai mari decât scuterul ei, tânãra s-a alãturat acestora. Pentru acest fapt, motociclistii i-au oferit un mic cadou. Dupã ultimele pregãtiri, motociclistii s-au aliniat si au plecat în „plimbarea” lor prin centrele oraselor Vaslui, Husi si Bârlad. Acolo unde au dus mesajul respectului pentru cei care preferã sã circule pe douã roti. (Andrei Manolachi)

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.