spot_img
spot_imgspot_img
19.9 C
Vaslui
03-iun.-2024

Fostul politist Bãdãrãu, 2 ani de închisoare pentru cã si-a bãtut sotia!

- Advertisement -

SENTINTÃ…Telenovela de la Husi, care îl are drept protagonist pe fostul politist, Ionut Bãdãrãu, devenit între timp pedagog, se apropie de final. Instanta a decis: 2 ani si 2 luni de închisoare, cu executare! Aceasta este condamnarea primitã ieri, de pedagogul din Husi, care si-a bãtut si amenintat sotia, si ea pedagog la aceeasi scoalã. Bãrbatul fãcuse o obsesie periculoasã pentru fosta nevastã. Procurorii care au instrumentat cazul, ca urmare a plângerii formulate de femeie, l-au acuzat de mai multe infractiuni, iar instanta l-a condamndat ieri pentru patru dintre ele. Ionut Bãdãrãu are la dispozitie 10 zile, sã formuleze apel împotriva sentintei.

Instanta Judecãtoriei Husi l-a condamnat pe Bãdãrãu la închisoare cu executare, pentru patru infractiuni comise în tot acest scandal cu fosta nevastã. A primit un an si sase pentru violentã în familie, nouã luni de închisoare pentru infractiunea de furt, alte nouã luni pentru infractiunea de amenintare, dar si sase luni, pentru comiterea infractiunii de distrugere. Cumulat, Bãdãrãu a primit pedeapsa cea mai grea, de doi ani si douã luni de închisoare, cu executare, dar si interdictia de a se mai apropia de victimã la o distantã mai micã de 200 de metri. De asemenea, pedagogul va fi nevoit sã dea 5.000 de lei, drept despãgubiri morale, fostei sotii. A scãpat însã de una din cele mai grele acuzatii, cea de lipsire de libertate. Fosta sotie s-a plâns Politiei cã bãrbatul a închis-o într-un cabinet medical din scoala la care lucrau amândoi, a agresat-o si i-a interzis sã pãrãseascã acel loc, desi ea ar fi vrut sã scape din mâinile lui.

Obsesie pentru fosta sotie

Ionut Bãdãrãu se aflã în prezent arestat preventiv. El a fost de mai multe ori privat de libertate în acest caz, dupã ce anchetatorii constatau cã omul refuzã sã respecte interdicttiile stabilite, pentru a putea beneficia de mãsuri preventive mai blânde. O urmãrea pe femeie, i-a spart contul de pe retelele de socializare si posta în numel ei, iar, recent, i-a transmis la scoalã, un bilet cu amenintãri, pentru a o determina sã renunte la plângerile formulate împotriva sa. Apropiatii lui Bãdãrãu sustin cã, de fapt, omul si-ar iubi sotia si a dezvoltat o obsesie pentru aceasta.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.