spot_img
spot_imgspot_img
29.5 C
Vaslui
04-iun.-2024

Deputatul Stativã trebuie sã plãteascã o daunã record: 12.000 euro

- Advertisement -

DAUNÃ TOTALÃ

GHINION… Parlamentarul PSD, Irinel Stativã, a dat de bucluc, masina pe care a fãcut-o zob era nou noutã si costã mii de euro!

VINOVAT…Deputatul Irinel Stativã este bun de platã dupã boacãna fãcutã. Acesta trebuie, acum, sã-i plãteascã masina soferului pe care l-a lovit! Parlamentarul a acrosat un autoturism, în momentul în care a efectuat o depãsire si, ca situatia sã fie cu adevãrat gravã, nici nu avea asigurare la masinã. În urma impactului, ambele masini au fost serios avariate. Desi timp de douã ore a încercat sã se înteleagã pe cale amiabilã cu proprietarul autoturismului pe care l-a fãcut zob, deputatul Stativã nu a avut nicio sansã. Dauna este prea mare iar parlamentarul trebuie acum pur si simplu sã-i achite omului, masina! Dacã ar fi avut asigurare obligatorie, poate alta ar fi fost situatia. Deputatul spune cã polita de asigurare era expiratã de trei zile. Se pare cã brokerul care se ocupa de asigurarea politicianului era Stelicã Ursu, bãrbatul care a murit anul trecut dupã ce a cãzut într-un sant din centrul municipiului Vaslui. Obisnuit sã fie anuntat de cãtre broker la expirarea asigurãrii, Stativã nu a mai avut grijã sã o plãteascã. Vinovat de producerea accidentului, Stativã s-a ales si cu permisul suspendat pentru 60 de zile.

Încep sã iasã la luminã noi amãnunte legate de accidentul în care a fost implicat deputatul PSD Irinel Stativã dar si explicatii de ce acesta nu avea achitatã asigurarea obligatorie de tip RCA. Conform unor surse, brokerul care se ocupa de acest lucru si care-l anunta, din timp, pe politicianul vasluian cã trebuie sã achite polita era Stelicã Ursu, fostul broker de asigurãri de la Omniasig care si-a gãsit sfârsitul într-un sant din Vaslui. De asemenea, s-a lãmurit si misterul parbrizului spart în partea dreaptã. Specialistii sustin cã acest lucru se putea întâmpla mai ales din cauza airbagului. „Atunci când este vorba de un parbriz crãpat de un pasager, lovitura este în partea de sus a parbrizului. În fotografii se vede cã aceasta este în partea de jos si airbagul o putea provoca în momentul deschiderii. Dupã producerea accidentului a urmat o lungã rundã de negocieri care a durat aproximativ douã ore. La final, a fost solicitat un echipaj de la Rutierã pentru a face luminã în acest caz. În tot acest timp, se pare cã Stativã a încercat sã ajungã la o întelegere cu celãlalt sofer implicat în accident dar lipsa politei de asigurare l-a determinat pe acesta sã rãmânã ferm si sã refuze orice altã întelegere care sã-l dezavantajeze. Omul vrea sã fie despãgubit pentru cã masina sa era nouã si nu mai poate fi recuperatã, dauna fiind totalã. Este vorba despre WW Golf, care se ridicã la 12.000 euro. Pentru cã nu s-au înteles, au sunat la 112 iar la fata locului a sosit politia. În fata oamenilor legii, Stativã a dat declaratie pe propria rãspundere cã nu este rãnit si nici nu au existat victime. Au fost fãcute cercetãri la Spitalul Judetean si spusele politicianului au fost confirmate. Astfel, chiar dacã acesta era împreunã cu sotia în masinã în momentul în care a intrat în coliziune cu celãlalt autoturism, nici unul nu a suferit rãni. Legea permite pasagerilor sã pãrãseascã locul unui accident în momentul în care nu existã victime si acest lucru l-a fãcut si judecãtoarea Luminita Stativã. Si-a chemat un taxi care sã o ducã acasã si si-a lãsat sotul sã poarte discutiile cu celãlalt sofer. „Apelul la 112 a fost în jurul orei 19.00. Unul dintre conducãtorii auto implicati a dat declaratie pe propria rãspundere cã nimeni nu a fost rãnit dar colegii nostri au fãcut verificãri si la Spitalul Judetean Vaslui”, a declarat si purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Vinovat de producerea accidentului a fost politicianul vasluian asa cã politistii de la rutierã i-au suspendat permisul de conducere pentru 60 de zile.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.