spot_img
spot_imgspot_img
20.8 C
Vaslui
23-mai-2024

Real Junior Vaslui, campioanã la „Summer Cup” – Mangalia

- Advertisement -

Juniori

PERFORMANTÃ… Grupa 2010 de la Real Junior Vaslui a câstigat editia 2018 a turneului de fotbal „Summer Cup” – Mangalia. În finalã, pustii vasluieni au învins cu 3-0 pe Aripile Bacãu. Si grupa 2010 a reusit performante remarcabile, clasându-se pe locurile doi si trei cu ambele formatii înscrise în competitie.

Pustii de la Real Junior Vaslui, nãscuti în anul 2010, au câstigat finala turneului de la Mangalia, „Summer Cup 2018”. În ultimul act, micii fotbalisti vasluieni au trecut cu 3-0 de Aripile Bacãu. Portarul Denis Ciobanu a fost desemnat cel mai bun portar al competitiei, Matei Trif a primit trofeul pentru cel mai bun jucãtor, iar Iustin Spânache a primit titlul pentru cel mai bun jucãtor al finalei. Real Junior Vaslui (galben) a învins în faza grupelor pe Soimii Dunãreni Galati (5-0), Viitorul Constanta (5-0) si Initial Bucuresti (5-1), dar a obtinut si un rezultat de egalitate, 1-1 cu Aripile Bacãu. În semifinale, Real Junior Vaslui (galben) a dat piept cu cealaltã echipã Real Junior Vaslui (albastru), formatie pe care au învins-o cu 3-0. Dacã prima echipã a câstigat finala competitiei, 3-0 cu Bacãul, echipa secundã a cedat, scor 0-3, cu S. Mangalia, în finala micã.

Locurile doi si trei cu grupa 2008

Prezentã cu douã echipe si la categoria 2008, Real Junior Vaslui a obtinut medaliile de argint si bronz. Prima echipã, Real Junior (galben) a pierdut la penalty-uri finala cu juniorii lui Hagi, Viitorul Constanta. Real Junior Vaslui (albastru) a câstigat finala micã a turneului, 3-2 cu A.R.D Snagov, formatie la care evolueazã si copilul lu Laurentiu Reghecampf, prezent si el la Mangalia. Din pãcate, cele douã echipe ale clubului Real Junior Vaslui s-au întâlnit din nou în semifinale, acolo unde Real Junior (galben) s-a impus cu 3-0. Jucãtorul Stefan Amarandei a fost desemnat cel mai bun mijlocas al turneului. „A fost o experientã bunã si utilã pentru noi toti. Ne bucurã faptul cã am obtinut rezultate excelente cu toate grupele. Pe aceastã cale tin sã multumesc Primãriei Vaslui pentru sprijinul acordat, copiilor pentru efortul depus, dar si pãrintilor pentru rãbdarea de care dau dovadã”, a declarat Ciprian Amarandei, presedintele clubului Real Junior Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.