spot_img
spot_imgspot_img
26.8 C
Vaslui
02-iun.-2024

Cutremur în PNL: doi liberali cu state vechi, exclusi din partid!

- Advertisement -

MARE TÃMBÃLÃU… Un veritabil cutremur politic amenintã sã distrugã din temelii organizatia judeteanã PNL. Astãzi, conform unor surse din interior, la Husi, ar urma sã fie convocat un Birou Politic Judetean, în care sã se discute despre excluderea din partid a doi dintre cei mai vechi membri, Mioara Idriceanu si Cãtãlin Dogaru. Celor doi li se reproseazã faptul cã au votat pentru ca directorul general al DGASPC Vaslui, Ionel Armeanu Stefãnicã, sã revinã la serviciu, la o sedintã de Consiliu Judetean, în urmã cu câteva luni.

Pentru ca scandalul în PNL Vaslui sã fie complet, trebuie sã spunem cã vinerea trecutã, la sedinta Consiliului Judetean, Marius Arcãleanu, secretarul general al partidului, a stat cuminte pe un fotoliu din spatele grupului de consilieri PNL, notând cum voteazã fiecare liberal. “În ce calitate esti aici? Sã ne spionezi?”, au întrebat mai multi consilieri PNL. “În calitate de cetãtean”, a replicat Arcãleanu. “Tot în calitate de cetãtean, pot sã te bag undeva?”, a fost replica unui liberal. Arcãleanu a stat cuminte în fotoliu si a notat la fiecare proiect de hotãrâre cum au votat colegii sãi de partid. Se pare cã aceste actiuni de supraveghere a consilierilor judeteni i-au iritat pe toti liberalii din CJ. “Noi nu suntem papagali în Consiliul Judetean, sã ne spunã cum sã votãm, stânga sau dreapta. Votãm cum credem noi. Nu poti sã mergi mai departe, cu astfel de prostii, în care presedintele îl trimite pe Arcãleanu sã ne spioneze, sã vadã ce spunem si cum votãm”, spun mai multi consilieri PNL din Consiliul Judetean.

Revenirea la serviciu a sefului DGASPC, cuiul lui Pepelea la liberali!

Se pare cã modul în care s-a votat la Consiliul Judetean, atunci când Buzatu a propus un proiect de hotãrâre privind revenirea în functie a lui Armeanu-Stefãnicã, la DGASPC, l-a scos din sãrite pe seful liberalilor vasluieni, care a decis sã ia mãsuri dure. Atunci, doi consilieri PNL, Mioara Idriceanu si Cãtãlin Dogaru, au votat pentru ca Armeanu sã se întoarcã la serviciu, iar alti trei consilieri PNL s-au abtinut. “Sã fim exclusi pentru cã am votat ca domnul Armeanu sã se întoarcã la serviciu? Parcã nu-mi vine a crede. Noi, ca liberali, nu trebuie sã promovãm ideea ca oamenii sã munceascã? Unde am gresit? Astept sã vedem ce se va decide în BPJ”, a spus Mioara Idriceanu. În cazul în care se va decide excluderea celor doi consilieri din PNL, locul lor va fi luat de urmãtoarele douã persoane de pe listã, la Consiliul Judetean.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.