spot_img
spot_imgspot_img
19.4 C
Vaslui
07-iun.-2024

Gunoiul cât casa, în Vama Albita!

spot_imgspot_img
- Advertisement -

CAZ… Necaz în Vama Albita! Gunoiul nu a mai fost ridicat de vreo sãptãmânã, cãci se pare cã firma care asigura curãtenia si-a încheiat contractul cu institutia. Cum oamenii reclamã situatia primarului Gelu Pecheanu, nestiind cã nu Primãria rãspunde de curãtenia obiectivului, primarul Pecheanu s-a vãzut nevoit sã rãspundã: “Într-adevãr, nu e bine! E o bombã ecologicã acolo. Trebuie intervenit. Eu i-am mai ajutat cu oamenii mei de la 416, dar acestia au epuizat orele de muncã în folosul comunitãtii si nu mai am ce face”, a spus primarul Pecheanu.

Cel putin o sãptãmânã, spune primarul Pecheanu, a trecut de când gunoiul din Vama Albita nu s-a mai ridicat. Firma de curãtenie, care pânã acum se ocupa de salubritatea obiectivului, si-ar fi încheiat contractul si de atunci nu mai are cine întretine curãtenia pe cele 34 de hectare, cât are vama. “Nu stiu eu sã spun exact care este cauza, dar din câte am înteles, este vorba despre faptul cã s-a încheiat contractul cu fosta firmã de salubritate si aceasta a plecat. În urmã a rãmas dezastru! Vã dati seama câtã lume trece pe acolo?! Fiecare aruncã câte ceva, cumpãrã ceva, lasã ambalaje, etc. Nu mai spun la toalete. Cine credeti cã se duce sã facã curat acolo?! Este greu. Probabil, situatia nu mai dureazã mult, pentru cã e vorba despre niste proceduri, de licitatie…Dar pânã se rezolvã, situatia e cam…urât mirositoare. Lumea mã întreabã pe mine, cã nu stie cã nu primãria se ocupã de curãtenia în Vama Albita”, a spus Gelu Pecheanu.

Asistatii social si-au terminat orele, iar vama rãmâne murdarã!

De altfel, primarul Pecheanu sustine cã a cãutat sã le dea o mânã de ajutor celor din Vama Albita, ducându-i pe oamenii de la Legea 416, sã facã un pic de curãtenie la punctul de trecere a frontierei. Problema este cã, între timp, asistatii sociali si-au epuizat orele de muncã în folosul comunitãtii. “Nu îi pot aduce pe cei de la 416 la ore în plus. Nu îmi dã voie legea. Eu as avea altã propunere: dacã ne-ar da nouã, la primãrie, serviciul de curãtenie, atunci noi am lua oameni si am face treabã în Vama Albita. A mai fost asa, nu e problemã, si a fost foarte bine. Dar altfel nu mai am cum sã îi ajut, cel putin în aceste zile, când asistatii social si-au terminat orele prevãzute de lege”, a spus primarul Gelu Pecheanu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.