spot_imgspot_img
11.9 C
Vaslui
29-mart.-2024

S-au pus în vânzare biletele la cel mai asteptat eveniment al anului: Open Camp Vaslui

- Advertisement -

ÎN CURÂND… A rãmas mai putin de o lunã pânã la cel mai îndrãgit eveniment al tinerilor din Vaslui: Open Camp. Acesta se va desfãsura în perioada 8-12 august, în Poligonul de tir din Pãdurea Paiu si va aduce în oras artisti si trupe de renume din România, printre care Maria Rãducanu, Vita de Vie, Subcarpati, Coma si Timpuri Noi. Biletele si abonamentele au fost puse în vânzare, se gãsesc la Cafeneaua Hiccup-Coffe and tea, magazinul Prosperity (Silver Mall), în librãria Cãrturesti din Palas Mall Iasi si în toate magazinele Flanco din tarã. De asemenea, acestea mai pot fi achizitionate si online pe site-ul „Ia Bilet”. Pretul biletelor este de 40 lei/zi, iar al unui abonament pe toatã durata festivalului – 70 lei. Primele 50 de bilete s-au vândut ca pâinea caldã, semn cã vasluienii de abia asteaptã sã vadã ce surprize le-au pregãtit organizatorii anul acesta.

Pentru prima datã în Vaslui, Serile Filmului Românesc vor ajunge si la Vaslui. Vor fi trei zile de proiectii de film, douã în Teatrul de Varã si una în Silver Mall, proiectii la care vor fi invitati actori si regizori cu care se va discuta pe tema filmelor difuzate. De asemenea, evenimentul va fi marcat de prezenta Irinei Margareta Nistor, una dintre cele mai importante figuri din cinematografia româneascã. Iatã programul: miercuri: 8.08.2018 – Teatrul de Varã – „Medalia de onoare”- 21:45; joi – 9.08.2018 – Teatrul de Varã – „România neîmblânzitã” – 21:45; vineri – 10.08.2018 – Silver Mall – „Un pas în urma serafimilor” – 18:00. În cadrul festivalului va poposi si Caravana Centenarul Filmului Românesc. Filmul care va fi difuzat se numeste “Filantropica”, proiectia urmând sã aibã loc sâmbãtã, 11 August, în sala de cinema din incinta Silver Mall. La eveniment vor participa mai multi cineasti (actori, critici, etc) care vor purta o dezbatere publicã cu toti cei interesati. Caravana va mai opri la Husi si la Bârlad, acolo unde vor fi proiectate filmele “Balanta” si “Secretul lui Bachus”. Iatã programul: 11.08.2018 – sâmbãtã – Silver Mall – 18:00 – „Filantropica”; 12.08.2018 – duminicã – Bârlad – Muzeul “V. Pârvan” – „Balanta”; 10.08.2018 – vineri – Husi – „Secretul lui Bachus / Cum mi-am petrecut sfârsitul lumii”.

Open Camp: lansãri de carte, cros popular, paradã moto si multe alte surprize

Dupã ce de-a lungul timpului în calendarul de evenimente au fost adãugate competitii sportive, expozitii, tabãrã astronomicã, seri de film, anul acesta pe lista de proiecte va fi trecutã o altã componentã majorã: cartea. Vor fi organizate lansãri de carte si dezbateri libere atât cu autori locali, cât si cu autori dintre cei mai consacrati. Având în vedere cã unul dintre scopurile proiectului Open Camp Vaslui este acela de a încuraja socializarea si participarea la activitãti recreative în aer liber, sportul este o componentã pe care organizatorii încearcã sã o dezvolte tot mai mult. Astfel, cel mai probabil vom avea o competitie de fotbal, un tur ciclist pe un traseu turistic, un cros popular si o parada moto. Pe lângã activitãtile enumerate mai sus, organizatorii promit si multe alte surprize care vor avea ca scop implicarea unui numãr cât mai mare de participanti în activitãti de transformare si de revitalizare culturalã, artisticã si esteticã a orasului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.