spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Primarul Negrestiului anuntã cã tot orasul va deveni un santier

- Advertisement -

INVESTITII…Dupã ani de zile de proiecte si eforturi la autoritãtile locale si centrale, iatã cã primarul orasului Negresti, Vasile Voicu, reuseste sã deblocheze o serie de proiecte de investitii, care vor face ca orasul sã arate altfel, în doar doi-trei ani.

„Am reusit sã accesãm pe PNDL II o serie de proiecte, care vor face ca orasul sã fie tot mai atractiv. Avem în plan asfaltarea satului Cioatele, asfaltãri pe strãzile CA Rosseti, Nicolae Iorga, Nicolae Grigorescu, Casa Apelor, George Cosbuc si alte strãzi. Mai asteptãm câteva avize si pornim la treabã. Mai facem o scoalã si o grãdinitã la Cioatele, plus o grãdinitã în satul Valea Mare, vom reabilita termic grãdinita Norocel si urmeazã sã semnãm contractul de finantare pentru reabilitarea cãminului de copii Prichindel. Vom începe cât mai repede lucrãrile la scoli, pentru cã avem nevoie ca acestea sã fie finalizate foarte repede si copiii Negrestiului sã se mute în locuri modernizate si frumoase”, anuntã primarul Negrestiului.

Piata orasului are o sansã pentru a fi finalizatã

În cazul pietii agroalimentare, obiectiv început în urmã cu câtiva ani si care va deveni mândria orasului atunci când va fi finalizatã, primarul spune cã se întrevede o sansã de a continua lucrãrile, având în vedere un litigiu existent în instantã cu Ministerul Dezvoltãrii Regionale. „Ne-ar mai trebui cam 17 miliarde lei vechi, sã terminãm piata, cu utilitãti, dotãri, tot ce este necesar. Am investit acolo 11 miliarde lei vechi, pentru cã locuitorii Negrestiului meritã sã aibã o piatã modernã, europeanã, de aceea am sã mã bat în toate directiile pentru a obtine finantare pentru piata orasului. Cu Ministerul Dezvoltãrii Regionale avem un litigiu în instantã, pentru cã ni s-a imputat o sumã importantã, pe motiv cã nu s-au realizat unele lucrãri pe PNDL I, este vorba de 26 miliarde lei vechi. Cred cã vom câstiga, pânã la urmã, pentru cã avem toatã dreptatea de partea noastrã, s-a lucrat corect si legal”, anuntã primarul Voicu. Edilul Negrestiului sperã ca rectificarea de Guvern de la finele lunii iulie sau începutul lunii august sã însemne alocãri de bani pentru a continua lucrãrile demarate sau începute în ultimii ani, pentru cã Negrestiul meritã o sansã la dezvoltare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.