spot_img
15.2 C
Vaslui
16-iun.-2024
spot_img

Un gospodar si-a scos caii la pãscut … pe strase!! | FOTO

- Advertisement -

DOI CAI FRUMOSI… Surprizã pentru soferii si pietonii care au circulat pe 31 iulie, pe strada Vasile Pârvan, în apropiere de intersectia cu strada Cpt. Grigore Ignat, zona FEPA. Au avut parte de o priveliste cum rar mai vezi: doi cai pãsteau pe squar si, din când în când, mai treceau si pe carosabil.

Cel mai probabil proprietarul cailor nu i-a lãsat tocmai acolo, însã, lãsate nesupravegheate, patrupedele s-au deplasat în cãutarea unei ierbi „mai verzi”. Incidentul a fost surprins de un bârlãdean care a postat fotografiile pe un grup de socializare, cu mentiunea „Asa pasc caii în Bârlad, pe strada Vasile Pârvan nr. 80! Super nu?”, a fost mesajul succint si clar al acestuia. Nu este o situatia singularã. Astfel de „incidente” au mai fost sesizate de bârlãdeni, pe strãzi din oras. Cã siguranta soferilor si a pietonilor care au trecut prin zonã, dar si a cailor a fost pusã în pericol este de la sine înteles. Si nu stim dacã proprietarii animalelor în cauzã cunosc faptul cã, dacã sunt depistati, riscã amendã.

Potrivit legislatiei în vigoare, „lãsarea în libertate ori fãrã supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri” este contraventie si se sanctioneazã cu amendã între 100 si 500 de lei. Totodatã,  în cazul constatãrii unui prejudiciu provocat de animale, în sarcina proprietarului acestora se poate retine repararea pagubei produse.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.