spot_img
spot_imgspot_img
30.3 C
Vaslui
03-iun.-2024

Card IGPR folosit pentru a alimenta masina unui angajat de la Penitenciar! | VIDEO

- Advertisement -

Acuzatii grave în Politie

FILMARE SCANDALOASÃ…Un filmulet de 2,27 minute, în care apar câteva personaje, suprinse de camerele de luat vederi ale benzinãriei Lukoil 2, situatã la iesirea din Vaslui spre Bacãu a apãrut ieri dupã-amiazã, pe Facebook, în grupul „Mândru cã sunt vasluian”. Persoana care a postat filmuletul sustine cã în film apare un angajat al IPJ Vaslui, despre care nu am reusit sã aflãm cine este, care foloseste cardul Inspectoratului General al Politiei Române pentru a alimenta un Opel Astra, despre care sursele noastre spun cã ar avea numãrul VS-24-VMC (imaginea este neclarã si, de aceea, nu se vede numãrul foarte bine, n.r.). Sunt acuzatii foarte grave, aduse unui angajat al MAI, iar persoana – sau persoanele! – care au lansat acest filmulet în mediul online au foarte multe informatii despre persoana acuzatã cã ar folosi cardul IGPR pentru a alimenta masini personale. Conform unei informatii neoficiale, pe care nu am putut s-o verificãm în totalitate, seara trecutã, proprietarul masinii la care se face alimentarea ar fi un angajat al Penitenciarului Vaslui, pe nume Ciprian Vartolomei. Mentionãm cã am decis sã facem publicã aceastã filmare, apãrutã deja în mediul online, însã ne manifestãm rezerva fatã de vinovãtia persoanelor respective.

Filmuletul cu pricina a ajuns sã fie vizionat deja de zeci de utilizatori ai Facebook, membri sau nu ai grupului „Mândru cã sunt vasluian”. Conform celui care a postat filmarea – imagini surprinse de camerele de luat vederi de la Lukoil 2, zona Motor Grup, filmate cu un telefon mobil de pe monitoare – un angajat de la IPJ Vaslui, cu initialele N.I., foloseste un card al Ministerului de Interne, pentru a alimenta o masinã Opel Astra, despre care, cel care a postat, spune cã are numãrul VS-24. (….). În realitate, au spus sursele noastre, este vorba de autoturismul Opel Astra VS-24-VMC, masina apartinând unui angajat de la Penitenciarul Vaslui. Iatã si textul care însoteste filmarea de pe Facebook:

„N. I., angajat al MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE, în ziua de (…) a efectuat interogarea cardului MAI IGPR bugetar nr. 777701931296454987 pentru aflarea soldului de credit. În ziua urmãtoare, respectiv (…), acesta s-a întors la aceeasi statie LUKOIL Vaslui 2, strada Calugãreni, nr. 103, si a efectuat alimentarea cu combustibil a autoturismului proprietate personalã a numitului V.C., având numãrul de înmatriculare VS 24 (…), contravaloarea combustibilului alimentat pentru acest autoturism, s-a dedus de pe cardul MAI IGPR bugetar nr. 777701931296454987.

1.Câte tone de motorinã a furat acest individ?

2. Ministerul Afacerilor Interne a fãcut ceva sã recupereze paguba produsã de acest personaj?

3. Este normal ca din taxele cetãtenilor sã se alimenteze masini private?

4. INSPECTORATUL DE POLITIE JUDETEAN VASLUI mai existã sau s-a desfiintat?”.

Sunt câteva detalii care meritã analizate din textul publicat pe Facebook. Personajul misterios, N.I., pare sã fi fost monitorizat foarte atent de anumite structuri, de aceea s-a aflat despre zilele în care politistul a verificat cardul de carburanti al IGPR, cât si ziua în care acesta a folosit cardul Politiei Române pentru a alimenta o masinã personalã. În plus, omul a fost atât de atent supravegheat încât s-a stiut ora exactã în care acesta a ajuns la benzinãrie. Mai mult, o anumitã persoanã – cu functie si grade multe! – a obtinut si imaginile de la camerele de supraveghere, imagini care nu pot fi puse la dispozitie decât Politiei sau altor structuri abilitate, precum serviciile de informatii sau DGA.

A fost fãcut public numãrul cardului, deci se poate depista politistul care a fãcut ilegalitatea

Si, încã un lucru: este oferitã o informatie care poate lãmuri imediat misterul, aceea legatã de numãrul cardului IGPR, pe baza cãruia se pot verifica imediat locurile în care s-a folosit bunul Ministerului de Interne si ce masinã a MAI a fost alimentatã cu acel card. Dar, atentie! Dacã vã uitati mai atent pe filmare, veti vedea cã posesorul cardului, un domn cu pãrul alb, vine la casã cu o mapã albastrã sub brat, efectueazã plata cu cardul si, dupã ce i se dã cardul, semneazã o hârtie, pe care trece, probabil, un numãr de masinã pentru care a fãcut alimentarea. Deci, sunt destule probe prin care se poate descoperi smecheria, dacã într-adevãr este vorba de o faptã gravã, de furt. Este la fel de adevãrat cã imaginile sunt la fel de neclare, însã nu ne îndoim cã anumiti domni de la Politia Judeteanã vor recunoaste persoana care merge cu mapa albastrã sub brat la casã, plãteste combustibilul cu un card si semneazã pe bonul întins de cãtre vânzãtoare. La fel dupã cum nu ne îndoim cã si domnul în tricou si sort albastru, posesorul masinii VS-24-VMC (repetãm, numãrul acestei masini ne-a fost furnizat de o sursã VRN, n.r.) va fi recunoscut de colegii de la Penitenciar, dacã informatiile primite de noi, cum cã masina apartine unui angajat de la penitenciar, sunt corecte. Asteptãm informatii legate de ancheta IPJ, pentru a afla cum s-au derulat aceste afaceri ilegale, sub oblãduirea cãrui sef din Inspectorat se fac astfel de treburi si, mai ales, cine va fi pedepsit.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.