spot_img
15.2 C
Vaslui
16-iun.-2024
spot_img

Si-a bãtut mama si concubina, a vrut sã le dea foc, apoi a fugit din casã, desi era în arest la domiciliu!

- Advertisement -

NU S-A LINISTIT Cristi Butnaru, care este suspectat de viol asupra unei minore, fiind în arest la domicliu, si-a bãtut mama si concubina, fiind necesarã interventia politiei!

CÂND TE MÃNÂNCÃ PIELEA…Scandal de pominã la locuinta familiei lui Cristian Butnaru, de 26 de ani, cunoscut ca fiind implicat într-un viol controversat. Individul, care este judecat alãturi de Marian Ghintuialã pentru viol, si-a bãtut mama si concubina (de numai 17 ani), a aruncat cu benzinã prin casã si pe femei amenintând cã le dã foc, dupã care a fugit prin grãdinile vecinilor, desi el este în arest la domiciliu. Politistii bârlãdeni l-au prins pe o gârlã si i-au întocmit dosar penal pentru violentã domesticã, înaintând procurorului de caz solicitarea de a-i fi schimbatã mãsura arestului la domiciliu cu mãsura arestului preventiv.

Mama lui Cristian Butnaru a sunat la 112 si a sesizat cã fiul ei, arestat la domiciliu, este foarte violent si a sãrit sã le batã pe ea si pe concubina lui, aruncã cu benzinã prin casã si amenintã cã dã foc. Politistii bârlãdeni s-au prezentat la locuinta familiei, însã Cristian Butnaru, desi are mãsura arestului la domiciliu, a fugit de oamenii legii, prin grãdinile vecinilor. Iatã ce ne-au relatat vecinii: „Violatorul Butnaru a fost cãutat timp de douã ore prin curtile oamenilor, el fugind de politie dupã ce trebuia sã fie arestat pentru cã si-a bãtut familia si pe minora cu care trãieste, fiind în arest la domiciliu. Pânã la urmã l-au prins pe o gârlã si l-au dus la sediul Politiei din Bârlad. Si vã rugãm sã întrebati dumneavoastrã autoritãtile dacã nu este curios lucru cum de au voie cei din familia Butnaru sã aibã în plasament doi copii, cã ei au asistat în aceastã searã la bãtãile ce le aplica violatorul fetei cu care trãieste, fiind si ea minorã”, au spus vecinii.

IPJ Vaslui vine cu precizãri

Silvia Manta, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui a precizat cã scandalul a fost anuntat la 112, la fata locului fiind prezenti politistii din Bârlad. „Nu avem cunostintã de faptul cã ar fi fugit de la locuintã. Raportul primit ne precizeazã cã mama celui despre care ne-ati întrebat (Cristi Butnaru – n.r.) a sunat la noi solicitând ajutor pentru cã acesta era violent cu ea si cu concubina lui. Politistii i-au întocmit dosar penal pentru violentã casnicã, urmând sã solicite procurorului de caz înlocuirea mãsurii arestului la domiciliu cu mãsura arestului preventiv”, a spus Silvia Manta.

Vã reamintim cã Cristian Butnaru si Marian Ghintuialã ar fi comis o faptã reprobabilã în 2015, un viol si o tentativã de viol, asupra unei minore Puscasu G.C., la acea datã având 17 ani, din comuna Gherghesti. Fata a fost ademenitã de Cristi Butnaru la Bârlad, care a dus-o într-un apartament al lui Marian Ghintuialã, din Bârlad, unde a violat-o. Si Ghintuialã a „poftit” la fatã, dar aceasta n-a vrut sub nicio formã, astfel cã acesta fost acuzat doar de lipsire de libertate si este judecat având instituitã mãsura controlului judiciar. „Inculpatii B.C. si G.M. au determinat-o pe minorã sã urce într-un taxi, au condus-o la locuinta inculpatului G.M., unde a urcat initial doar inculpatul B.C. Acesta a fortat-o pe minorã sã intre în apartament, a lovit-o si a întretinut cu minora relatii sexuale. La un moment dat, în apartament si-a fãcut aparitia si G.M. care a lovit-o pe minorã, deoarece aceasta a refuzat sã întretinã relatii sexuale cu el.”, se aratã în referatul pentru propunerea de arestare preventivã a celor doi, întocmit în luna iunie 2016 de procurorul de caz.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.