spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

Medici noi la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui

- Advertisement -

ANGAJÃRI… Luna septembrie vine cu vesti bune pentru locuitorii din Vaslui, fiindcã la Spitalul Judetean de Urgentã au venit cîtiva medici de care pacientii, dar si unitatea respectivã, au mare nevoie. Desi încã mai sunt sectii unde se înregistreazã deficit de personal, faptul cã în cea mai mare unitate sanitarã din judet continuã sã se facã angajãri este îmbucurãtor.

Astfel, în urma concursurilor organizate în varã, au fost admisi dr. Lãluci Melania – medic primar sectia Boli Infectioase, dr. Prunã Romulus Mihãitã – medic specialist sectia Boli Infectioase si dr. Sava Cristian Dragos – medic specialist Laboratorul de analize medicale. „Doamna doctor Lãluci este medic primar, a lucrat pânã acum la Spitalul Municipal din Bârlad si s-a alãturat echipei noastre începând cu data de 15 august. Ceilalti doi medici au venit la începutul acestei luni. Recomandãrile sunt bune, domnii profesori care au fost în comisii ne-au dat referinte foarte bune despre medici, fiind rezidentii lor. Cuvinte de laudã la adresa noilor nostri colegi am primit si din partea medicilor unde acestia au mai lucrat, dar si de la pacienti. Asteptãm ca ei sã confirme”, ne-a declarat Ana Rinder, managerul SJU Vaslui.

Alte 15 posturi pentru medici vor fi scoase la concurs

Potrivit conducerii spitalului, în viitorul apropiat se vor scoate la concurs noi posturi pentru medici. „Chiar în aceste zile lucrãm la un anunt pe care îl vom trimite la Consiliul Judetean Vaslui si la Ministerul Sãnãtãtii pentru a fi aprobat. Anuntul contine o listã generoasã de posturi pentru medici, cred cã aproximativ 15, pe diverse specialitãti, mai ales pe cele deficitare cum ar fi Radiologie, Cardiologie, Medicinã Internã, Gastroenterologie” a mai precizat managerul unitãtii medicale.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.