spot_img
spot_imgspot_img
27.5 C
Vaslui
03-iun.-2024

Soferul care a accidentat un taxi cu trei clienti, arest de lux!

- Advertisement -

SENTINTÃ BLÂNDÃ…Soferul care a produs pe 8 septembrie un accident serios, intrând într-un taxi care circula regulamentar si accidentând o familie întreagã, care se deplasa cu taxiul, a primit doar mandat de arestare la domiciliu. Judecãtorii bârlãdeni au respins propunerea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad (PJB) de emitere a unui mandat de arestare preventivã.

Dupã ce au muncit ca sã-l prindã pe soferul ce a fugit de la locul accidentului abandonându-si masina cu care a produs dezastrul rutier, politistii rutieri bârlãdeni au înaintat dosarul penal cãtre PJB Bârlad, cerând mandat de arestare pentru soferul de etnie rromã Robert Brãtianu, care a comis accidentul având dreptul de a conduce autoturismul suspendat. Procurorul de caz a trimis propunerea la Judecãtoria Bârlad, dar … judecãtorul de drepturi si libertãti a respins ca nefondatã propunerea procurorului de caz! „Respinge propunerea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad de luare a mãsurii arestãrii preventive fatã de inculpatul Brãtianu Robert, în dosarul de urmãrire penalã, ca neîntemeiatã. Dispune luarea mãsurii arestului la domiciliu fatã de inculpatul Brãtianu Robert, pe o perioadã de 30 zile începând cu data de 10.09.2018 si pânã la 09.10.2018, inclusiv. Impune inculpatului Brãtianu Robert obligatia de a nu pãrãsi imobilul unde locuieste”, se precizeazã în încheierea de sedintã de pe 10 septembrie. Pânã acum nu a fost fãcut apel nici de cãtre inculpat si nici de PJB.

Vã reamintim cã pe data de 8 septembrie, în jurul orelor 15.30, pe strada Republicii, în zona supermagazinului Lidl de la Grãdinã, a avut loc un accident de circulatie în care au fost implicate trei autoturisme. Din accident au rezultat trei victime, o familie întreagã, pasagerã într-un taxi, care a ajuns la spitalul bârlãdean. Un sofer, care conducea un autoturism Citroen cu numãrul VS 05 TYD, nu a pãstrat distanta regulamentarã fatã de autoturismul din fata sa, intrând în coliziune fatã spate. Dupã ce a lovit masina din fatã, soferul de pe Citroen a tras de volan, pentru a pleca de la fata locului, dar nefiind atent a intrat în plin într-un taxi, în care se aflau trei clienti, mai precis o familie întreagã, mama, tata si fiica. Când a vãzut ce dezastru a produs, soferul de etnie rromã a abandonat autoturismul avariat, fugind mâncând pãmântul. La fata locului au venit politistii rutieri, precum si o ambulantã care a transportat rãnitii la spitalul bârlãdean. „Au fost adusi un bãrbat de 36 de ani, care a fost diagnosticat cu traumatism cranio cerebral, o femeie de 35 de ani, sotia lui, precum si o fetitã de 9 ani, care au fost diagnosticate (mama si fiica) cu traumatisme severe la glezne. Li s-a administrat tratament, dupã ce au fost investigati medical, dupã care au fost lãsati la domiciliu”, a precizat pe 8 septembrie, Adrian Gheorghiu, purtãtorul de cuvânt al spitalului bârlãdean. Cât despre soferul fugit de la locul accidentului, a fost identificat, fiind vorba despre Robert Brãtianu, dar politistii nu au reusit sã-l gãseascã la domiciliu, fiind cãutat pentru a rãspunde pentru fapta sa. „În cauzã este întocmit dosar penal pentru comiterea infractiunilor de vãtãmare corporalã din culpã, fugã de la locul accidentului si conducerea unui autovehicul având suspendat dreptul de a conduce”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Robert Brãtianu s-a prezentat singur la Politia Bârlad, în urma unei citatii lãsatã de politisti la domiciliu, având cu el si un avocat. Dupã ce a fost retinut 24 de ore, pe 10 septembrie a fost arestat la domiciliu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.