spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Ordin pentru Tãtaru, de la Bucuresti: „Nu cãutati oameni de la alte partide, pentru primãrii!”

- Advertisement -

DECIS… Presedintele PNL, Ludovic Orban, le-a cerut tuturor sefilor de organizatii din tarã sã nu mai caute în alte formatiuni candidati pentru alegerile locale si i-a îndemnat pe colegii sãi de partid sã coboare din „turnurile de fildes” cãtre oameni. „Nu-mi pun problema dacã vom cîstiga alegerile. Singura mea problemã e cu cât cîstigãm alegerile. Trebuie sã fim mai bine organizati, sã ne apropiem de oameni si de orice fel de oameni, sã coborâm multi dintre noi din turnurile noastre de fildes cãtre omul simplu, sã vorbim pe limba lui, sã modificãm relatiile interumane pe care le avem cu cetãtenii, sã avem disponibilitatea sã vorbim cu ei, sã le transmitem adevãrul”, a spus liderul liberal. Pânã la finele anului, a anuntat deja presedintele PNL Vaslui, Nelu Tãtaru, organizatia judeteanã va trebui sã stabileascã persoanele care vor candida pentru toate cele 86 de primãrii. Marea provocare a liberalilor din Vaslui, la alegerile locale din 2020, va fi gãsirea unui candidat care sã se batã cu sanse pentru postul de primar, în municipiul resedintã. Deja, 35 de candidaturi PNL sunt „pe teavã” la Vaslui, pentru alegerile locale din 2020.

„Sã fim inteligenti si sã ne promovãm oameni de calitate din partid, iar acolo unde nu avem candidat de primar, sã avem capacitatea sã gãsim oameni buni, nu neapãrat de la alte partide. Hai sã nu mai cãutãm pe la alte partide candidati de primar sau alte lucruri. Hai sã cãutãm în societate, pentru cã sunt foarte multi oameni care au reusit în viatã, sunt povesti de succes în România, oameni care au ceva de dat pentru cã ei au reusit în cariera lor, trebuie sã atragem astfel de oameni”, a precizat Orban, decizie care va trebui respectatã si de conducerea PNL Vaslui, care cautã deja candidati pentru primãrii. „Eu oameni atât de prosti, de nepregãtiti, de inculti, de incapabili sã înteleagã lucruri elementare, simple, n-am vãzut în viata mea. Cred cã este cel mai idiot guvern din istoria României, cei mai prosti ministri care au existat vreodatã în istoria României. De la începutul anului s-au angajat cred cã peste 12.000 de oameni în administratia centralã. Este tentatia salariilor. Dar cine vine acuma? (…) Amantele, beizadele, nepoatele, nepotii, toate pilele si lipitorii de afise ai PSD”, a mai spus Orban. Ce urmeazã pentru organizatia PNL de la Vaslui? Gãsirea celor mai buni oameni în teritoriu, chiar si a unora care nu au fãcut politicã pânã acum, dar care îsi doresc schimbarea situatiei de acum. PNL Vaslui, este adevãrat, trece si printr-o situatie specialã, pentru cã actuala conducere a operat mai multe schimbãri, în ultimul timp, ba chiar a scos din functiile de presedinte unii liberali cu vechime în partid, ceea ce a creat o stare tensionatã.

Nelu Tãtaru: „Facem curãtenie, PNL nu este un satelit al PSD-ului de la Vaslui”

„Stiu declaratia dlui Orban si vreau sã spun cã tocmai asta am fãcut de când am venit la conducerea organizatiei judetene PNL. Am început o curãtenie în PNL Vaslui, pentru cã portile organizatiei sunt deschise tuturor si vreau sã arãt cã nu se mai poate politicã fiind la PNL si cochetând cu PSD, ba chiar te gândesti sã faci servicii adversarilor politici. Oamenii înteleg mesajul meu, pentru cã vor sã aibã încredere în PNL ca într-un veritabil partid de dreapta, nu un satelit al PSD-ului de la Vaslui. Acei candidati de profesie de la Partidul National Liberal trebuie sã disparã”, spune presedintele organizatiei judetene liberale, Nelu Tãtaru. Pânã acum, liberalii au deja stabilite 35 de candidaturi la primãrii, pentru anul 2020, iar joia aceasta conducerea organizatiei merge la Bucuresti pentru a vedea criteriile de stabilire si în cazul celorlalte primãrii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.