spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
24-mai-2024

Avântul Solesti, revelatia startului de sezon

- Advertisement -

Liga 5

AMBITIOSI… Avântul Solesti merge cu o precizie de ceas elvetian în acest sezon. Solestenii au reusit cea de-a patra victorie consecutivã, iar ultima „victimã” a fost Victoria Muntenii de Jos (2-1), în etapa a II-a a Ligii 5 – Seria Est. Trupa primãritei Mona Bujor se aflã pe locul doi, la egalitate de puncte cu FC Ghergheleu, formatie pe care o va întâlni în runda urmãtoare.

Echipa de fotbal a comunei Solesti, sustinutã de primãrita Mona Bujor, nu are rival în campionatul judetean de fotbal. Avântul Solesti a câstigat douã meciuri în faza judeteanã a Cupei României, 4-2 cu Viitorul Vetrisoaia (în deplasare) si 4-0 cu Gloria Todiresti (pe teren propriu). Solestenii merg perfect si în campionat, unde au înregistrat douã victorii în primele douã etape din Seria Est a Ligii 5, 2-1 cu SC 2000 Lipovãt (acasã) si 2-1 cu Victoria Muntenii de Jos (în deplasare). Cel mai bun jucãtor al Avântului în partida de la Muntenii de Jos a fost Daniel Luca, cel care a înscris ambele goluri care au adus o victorie extrem de importantã. „Se pare cã jocurile bune se leagã si suntem la al patrulea succes consecutiv în competitiile oficiale. Echipa noastrã a invins în deplasare la CS Victoria Munteni de Jos, scor final 1-2, marcator la noi fiind Luca Daniel (2). Meciul a fost unul foarte echilibrat, dar am reusit sã ne impunem. Îi felicitãm pe adversarii nostri, atât pentru joc cât si pentru atmosfera din tribune si pentru fair-play-ul de care au dat dovadã. Le urãm succes în meciurile viitoare”, au spus oficialii echipei Avântul Solesti pe pagina de facebook a echipei.

Egal în derby

Derby-ul Stãnilestiului nu a dezamãgit. Rivalitatea dintre cele douã echipe ale comunei a produs ocazii, goluri si dueluri tari. S-a terminat 1-1, iar Olimpia Stãnilesti rãmâne pe primul loc în Seria Husi-Bârlad, cu patru puncte. De partea cealaltã, FC Pogãnesti se aflã pe locul sapte, cu un singur punct dupã douã etape.

Liga 5, Seria Vest, Etapa a II-a:

Inter Sport Vaslui – Vulturul Bãlteni    6-1

Avântul Zãpodeni – Vointa Stefan cel Mare   4-2

Unirea Negresti – Viitorul Rebricea                5-3

Gloria Todiresti a stat.

Liga 5, Seria Est, Etapa a II-a:

Avântul Codãesti – SC Lipovãt    0-2

Victoria Muntenii de Jos – Avântul Solesti      1-2

FC Ghergheleu – Viitorul Vãleni 4-0

Liga 5, Seria Husi-Bârlad, Etapa a II-a:

Olimpia Stãnilesti – FC Pogãnesti 1-1

Avântul Bãcani – Multim Perieni 1-0

Unirea Alexandru Vlahutã – Viitorul Vetrisoaia        5-4

FC Cretesti a stat.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.