spot_img
spot_imgspot_img
16.4 C
Vaslui
25-mai-2024

Un fost sef de garã, în Consiliul de Administratie a Spitalului Bârlad! (FACSIMIL)

- Advertisement -

SÃNÃTATEA SI TRENUL…Pentru spitalul bârlãdean se dau bãtãlii grele! Si dacã una dintre lupte este pe bucãtãria si terenul din curtea institutiei sanitare, o alta se dã pentru Consiliul de Administratie! CLM Bârlad a luat act de demisia lui Corneliu Decusearã din CA si a fost ales „democratic” fãrã crâcneli – ca reprezentat al CLM Bârlad în locul lui Decusearã, inginerul ceferist Mihail Zugravu. Vajnic si ascultãtor PNL-ist! Sãnãtatea bârlãdenilor are acum în conducere un sef din statul paralel: paralel ca sinele de cale feratã cu problemele institutiei sanitare. Chiar cã-i blestemat acest spital!

Nu se stie ce-l recomandã pe Mihai-Gigel Zugravu, seful Stației CFR Bârlad, în afarã de calitatea lui de liberal ascultãtor! Cu toate cã nu întelegem ce cautã la cârma problemelor spitalului bârlãdean un CFR-ist – fost sef de garã pe la Epureni si Bârlad, acesta, a fost numit în Consiliul de Administrație al spitalului bârlãdean, ca reprezentant al CLM Bârlad. Proiectul de hotãrâre a fost initiat pornind de la demisia lui Decusearã Corneliu, în CA pe 28 iulie anul trecut. „Având în vedere demisia lui Decusearã Corneliu înregistratã la Primãria municipiului Bârlad pe 20 august, se desemneazã ca reprezentant al Consiliului Local Municipal Bârlad în calitate de membru al Consiliului de Administratie al Spitalului Municipal de Urgentã „Elena Beldiman” Bârlad, ing. Zugravu Mihail”, sunã proiectul aprobat de 12 consilieri locali din cei 19 prezenti la sedintã. Sapte dintre ei nu l-au vrut pe Zugravu, dar … proiectul a trecut! Culmea este cã Mihai Zugravu nici mãcar n-a fost prezent în sala de sedintã, chiar si unii consilieri PNL se întrebau „cine-i ãsta?”… Votul a fost secret, iar singurul care a votat la vedere arãtându-si nemultumirea fatã de numirea în Consiliul de Administratie al spitalului a fost consilierul independent Bogdan Sârbu. Acesta a precizat cã Mihai Zugravu a fost membru supleant si anul trecut, iar acum a ajuns membru plin, însã nici anul trecut si nici acum nu l-a votat pe Mihai Zugravu. „Nu pot sã mã dezic de votul din toamna trecutã, când nici atunci n-am fost de acord ca persoanele care n-au nicio legãturã cu activitatea unui spital sau mãcar studii economice la bazã, sã intre în conducerea unui CA atât de important. Am fost consecvent si am arãtat chiar si votul meu la presã, arãtând cã nu sunt de acord cu Mihai Zugravu.”, a spus Bogdan Sârbu. Dar cui îi pasã de spital, când întelegerile politice sunt atât de evidente?? La mapa de sedintã nici mãcar un CV al inginerului ceferist Zugravu nu s-a pus.

Dar chiar, cine-i Zugravu??

Dacã se comportã la spital ca si la Statia CFR Bârlad, când dãdea drumul la trenuri, vai de mama noastrã! O întâmplare din 2012 care dovedeste incompetenta acestuia, stã mãrturie. Un grup de 30 de copii din Bârlad, însotiti de profesoarele lor, a cumpãrat din timp bilete la trenul accelerat Iasi – Brasov. Toti copiii aveau locuri în vagonul 7. Surprizã însã, când a sosit trenul acesta avea doar 5 vagoane!! Seful Statiei CFR de atunci, în 2012, Mihai Zugravu a tratat pãrintii si profesorii cu o arogantã crasã, iar pe ziaristi i-a acuzat cã fac „stiri” rele, ca sã aibã tiraj la ziare!!

CITITI AICI: http://vremeanoua.ro/incompetentii-de-la-cfr-barlad-au-pus-in-pericol-vietile-a-30-de-copii

FACSIMIL: 34.Proiect de hotarare privind desemnarea reprezentantului Consiliului Local Municipal Barlad in Consiliul de Administratie al Spitalului Municipal de Urgenta =Elena Beldimanª Barlad.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.