spot_img
spot_imgspot_img
16.4 C
Vaslui
25-mai-2024

Doar „anumiti” bârlãdeni au acces la Festivalul „Constantin Tãnase”

- Advertisement -

NEDREPTATE… Dezamãgire pentru bârlãdenii care au asteptat Festivalul de Umor „Constantin Tãnase”, convinsi fiind cã reprezentatiile care urmeazã sã aibã loc si în orasul lor le vor face toamna mai frumoasã. Primãria Bârlad însã le-a dat doritorilor de teatru…cu tifla peste ochi, cãci invitatiile, pe baza cãrora se putea intra, exclusiv, în sala de spectacole, nu au ajuns decât la cunostinte, angajati de prin Primãrie, niste neamuri, etc. Bilete nu s-au pus în vânzare, iar publicul bârlãdean, cunoscut pentru apetenta sa culturalã, s-a simtit trãdat. Dacã tot s-au dat bani buni din bugetul local, care a fost ratiunea pentru care oamenii de rând au fost pe lângã usi, iar functionãrimea din Primãrie, gãtitã, în loje?!

Mai multi bârlãdeni ne-au solicitat sã îi ajutãm sã capete rãspuns la întrebarea „De ce nu putem merge si noi la piesele de teatru care au loc cu ocazia Festivalului <<Constantin Tãnase>> la Teatrul V.I.Popa din Bârlad?”. Rãspundem acestor cititori cã nici noi nu cunoastem rãspunsul la întrebare, deoarece stim doar cã cine merge are invitatii, nu bilet, deci intrarea, teoretic, este gratuitã. Cum s-au alocat destui bani din bugetul local – 12 000 de lei pentru spectacolul „Tãnasã… la el acasã”, susținut de trupa Teatrului de Revistã „Constantin Tãnase” din București, care a avut loc sâmbãtã, 29 septembrie si 8000 de lei pentru spectacolul de astãzi, al teatrului din Kiev, Ucraina, pentru deplasarea artistilor – bârlãdenii întreabã insistent: „Cine merge pe banii nostri la teatru?? Noi de ce nu? De ce nu s-au dat bilete, iar dacã se terminau, asta e, întelegeam. La Vaslui s-au dat abonamente pentru spectacole, la noi se dau invitatii celor din Primãrie, anumitor oameni cu bani sau mai stim noi cui. Sâmbãtã, la teatru un sfert dintre locurile din salã erau goale! De ce nu au fost date bilete??”. Sperãm ca întrebãrile sã primeascã si rãspuns! Pânã atunci, vã prezentãm care sunt spectacolele din acest sfârsit de sãptãmânã, incluse în Festivalul de umor „Constantin Tãnase”, care se joacã la Teatrul „Victor Ioan Popa” din Bârlad.

Astãzi, de la ora 18.30, este programat spectacolul „Sezãtoarea” susținut de o trupã de actori din Kiev (Ucraina). Vineri, de la ora 15.00, va avea loc concursul de interpretare satiricã, iar de la ora 19.00, o întâlnire cu grupul umoristic „Vouã”. Sâmbãtã, 6 octombrie, de la ora 18.30, bârlãdenii pot viziona piesa „Plicul”, dupã Liviu Rebreanu, în interpretarea actorilor Teatrului „Victor Ion Popa”, în cadrul Festivalului „Constantin Tãnase”. Tot pe bazã de invitatie!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.