spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

UPDATE: Fata de 12 ani din Puiesti, care a vrut sa se spanzure, in afara de pericol. Politia si Protectia Copilului au deschis o ancheta.

- Advertisement -

UPDATE: Ana R., de 12 ani, a fost adusa la Compartimentul de Primiri Urgente al spitalului din Barlad, unde a fost supusa unor ample investigatii medicale. Cea mai importanta era analiza investigatiei la Computerul Tomograf (CT) care a scos in evidenta ca fata a scapat ca prin urechile acului, nevatamata. „Investigatia la CT a aratat ca nu a suferit nici o hemoragie la creier, nici o fractura de coloana, este sanatoasa si din acest punct de vedere, a scapat cu bine. Urmeaza investigatiile la psihiatrie, ea fiind acum retinuta in stationarul spitalului”, a precizat Adrian Gheorghiu, purtatorul de cuvant al spitalului barladean. Atat Politia cat si Protectia Copilului au deschis o ancheta, privind starea acestei minore, atat familiala cat si sociala. „Noi am cautat in evidentele noastre dar acesti copii, ai familiei respective, nu apar. Mai verificam, poate ca a fost vreo masura provizorie, dar cert este ca am deschis o ancheta serioasa, pentru a vedea cum s-a putut intampla asa ceva, ce-a determinat o minora sa recurga la asemena gest, din care a scapat cu bine, din fericire. Ancheta va fi efectuata de specialistii nostri”, a precizat Irina Campeanu, purtatorul de cuvant al Directiei de Protectie a Copilului Vaslui.

ULTIMA ORA: Fetita de 12 ani, din Puiesti, scapata din streang, in ultima clipa!

GRAV… O fetita de numai 12 ani, Ana R., a incercat sa isi puna capat zilelor in aceasta dimineata! Fata a vrut sa se spanzure intr-un nuc, insa, in ultima clipa, funia s-a rupt, in momentul in care si-a dat drumul in gol. Fratele ei a asistat la ingrozitoarea scena, sunand la 112.  Din fericire, echipajul de pe Ambulanta a gasit-o in viata si constienta. A fost luata si dusa de urgenta la Spitalul din Barlad, la sectia de pediatrie-psihiatrie infantile. Din relatarilor celor din sat, Ana si ceilalti doi frati fac parte dintr-o familie dezorganizata, in care tatal este beat mai tot timpul, iar mama i-a parasit, ca sa se marite in comuna vecina. Copiii fusesera dati in plasament si, se pare, revenisera acasa, de cateva zile, in aceleasi conditii de mizerie. Mama lor ar fi fost cea care nu a mai vrut ca ei sa stea la familiile la care fusesera plasati, lucru care ar fi suparat-o foarte mult pe fetita. Cazul a intrat deja in atentia Politiei si a DGASPC Vaslui, care au inceput cercetari. Vom reveni cu detalii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.