spot_img
spot_imgspot_img
15 C
Vaslui
18-mai-2024

CSM Vaslui merge ceas!

- Advertisement -

UN NOU SUCCES… Echipa vasluianã de handbal a obtinut a treia sa victorie în Diviziei A, scor 33-19, cu CSU II Suceava. A fost un meci pe care cei mai buni marcatori ai CSM-ului, Gabriel Cumpãnici si Sebastian Polocoser, l-au terminat în tribune, fiind eliminati de cei doi arbitri.

Echipa de handbal masculin CSM Vaslui merge ceas sub comanda lui Leonard Bibirig. Elevii sãi au bifat un nou succes, de data aceasta reusind sã treacã cu scorul de 33 – 19 de CSU II Suceava. Vasluienii au fãcut un meci foarte bun si au intrat la pauzã cu un avantaj de sase puncte, scor 18 – 12. Diferenta dintre cele douã echipe a fost una si mai vizibilã în partea secundã a meciului. Echipa din Vaslui a mai marcat de 15 ori si a primit doar 7 goluri. În aceste conditii, echipa antrenatã de Leonard Bibirig a ajuns la al treilea succes consecutiv din actuala stagiune si la un numãr de 9 puncte acumulate în primele 3 etape.

Golgheterii Vasluiului, trimisi în tribune

Gabriel Cumpãnici si Sebastian Polocoser au fost cei mai buni marcatori ai Vasluiului în meciul de sâmbãtã, primul cu sase goluri înscrise, al doilea, cu cinci reusite. Ambii au fost sanctionati de arbitri cu cartonas rosu, în urma unor gesturi nesportive. Gabriel Cumpãnici a trimis mingea direct în capul portarului sucevean dintr-o loviturã de la 7 metri, în timp ce Polocoser a lovit, în gât, un adversar. CSM Vaslui asteaptã acum decizia Comisiei de Disciplinã, în speranta cã cei doi jucãtori vor scãpa de suspendare. Ceilalti marcatori ai Vasluiului în partida cu CSU II Suceava au fost Dragon 4, Voinea 3, Poterã 3, Carali 3, Popa 3, Amihãesi 2, Rãzvan Farcas 1, Alexandru Farcas 1, Hodorogea 1, Iozu 1.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.