spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

UPDATE: 16 ore de chin, pentru victimele accidentului in care a murit seful de post de la Vetrisoaia! | FOTO

- Advertisement -

DRAMATIC… Incep sa iasa la iveala detalii socante despre tragedia de la Pojoreni! Medicii sunt convinsi ca ranile suferite de victime au fost produse cu cel putin 16 ore inainte de a fi descoperite. Luand in calcul faptul ca cele trei persoane, aflate in vehiculul rasturnat, au fost descoperite azi, cam prin jurul orei 12,30, rezulta ca accidentul este posibil sa se fi produs inca de seara trecuta, in jurul orelor 21,00. Prin urmare, nu mai putin de 16 ore au stat acolo ranitii si nu este exclus ca tocmai aceste ore scurse, fara niciun ajutor, sa fi dus la moartea sefului de post de la Vetrisoaia si a celuilalt tanar, Ionut Mazdrag. Baiatul de 19 ani, care a supravietuit, a confirmat faptul ca, daca nu ar fi fost cainii, urmarile puteau fi tragice si in cazul sau. Membrii familiei lui Razvan Hortolomei au venit intr-un suflet la Spitalul Husi. Acestia au cerut insistent ca el sa fie transferat la Iasi, insa medicii au spus ca Ambulanta il va duce mai intai la Spitalul Vaslui, pentru o examinare CT, apoi, in functie de decizia specialistilor, ar putea fi transferat la Iasi. De asemenea, mama lui Razvan a povestit medicilor ca ultima sa convorbire a avut-o cu fiul ei aseara, pe la ora 21,00, insa discutia s-a incheiat brusc. Este posibil ca in acele momente sa se fi petrecut tragedia. Ajunsa in rapa abrupta, masina nu a putut fi zarita la timp de nimeni, astfel ca victimele au stat ore in sir, in chinuri groaznice. Razvan a spus ca nu a putut suna pe nimeni, din cauza ca nu se putea misca deloc din cauza ranii foarte grave de la picior. Medicii au precizat faptul ca orele petrecute in frigul noptii l-au afectat, el fiind diagnosticat si cu hipotermie.

UPDATE: Pe lângă polițistul de la Vetrișoaia, în accident a murit și hușeanul Ionut Mazdrag. Victima rămasă în viață, adusă la Spitalul Huși

Impreună cu șeful de la post de la Vetrișoaia, Marius Dan Nițică, în accidentul de la Porojeni, și-a pierdut viața și un alt hușean, Ionuț Mazdrag. Cele două victime decedate au avut șanse extreme de mici de supraviețuire, din cauza faptului că nu au putut fi ajutați imediat, accidentul fiind descoperit abia după 6 – 7 ore de la petrecerea lui. Al treilea tânăr aflat în autovehicul se numește Răzvan Hortolomei, 19 ani, care, din fericire, a fost găsit în viață. Este rănit serios însă conștient în aceste momente.  Tânărul a fost adus în urmă cu puțin timp la Spitalul Municipal Huși, unde este supus unei evaluări, fiind diagnosticat cu fractură deschisă de femur și un traumatism la nivelul capului. Acesta le-a spus medicilor că nu își mai amintește absolut nimic din ceea ce s-a întâmplat. A susținut că dormea în timpul accindentului și că niciun amănunt nu mai poate furniza. In funcție de starea sa și de decizia medicilor, pacientul ar putea fi transferat la un Spital din Iași. De reamintit că, din primele informații vehiculate, cei trei ar fi fost la pescuit, acela fiind momentul în care se întorceau spre oraș. Accidentul s-a produs într-o curbă, mașina rostogolindu-se într-o râpă abruptă. Cam la 6 – 7 ore de la producerea evenimentului rutier, victimele au fost descoperite. Câinii unei stâni din apropiere, se pare, ar fi fost cei care au dat de mașină și au început să latre insistent, alertând ciobanii.

Șeful de post de la Vetrișoaia, mort azi-noapte, într-un groaznic accident, descoperit dupa ore bune de la producerea sa!

ȘOCANT… Șeful de post de la Vetrișoaia, Marius Dan Nițică, a murit astă-noapte, într-un groaznic accident de circulație! Polițistul se afla într-o mașină, împreună cu alți doi prieteni din Huși. Șoferul, se pare, a scăpat controlul asupra volanului într-o curbă, pe raza localității Pojoreni, comuna Vetrișoaia. Mașina s-a rostogolit într-o râpă, iar doi dintre ocupanții vehiculului, unul dintre ei fiind chiar șeful de post al comunei Vetrișoaia, au decedat. Bărbatul care a supraviețuit accidentului a fost transportat la spitalul din Husi. Se pare că cei trei fuseseră la pescuit astă-noapte și la acea oră se întorceau, intenționând să ajungă în oraș. Din motive care vor fi stabilite de anchetă, șoferul a scapat controlul asupra volanului, mașina răsturnându-se într-o râpă. Motivul pentru care nu au fost văzuți în timp util, este acela că, din locul abrupt în care s-a oprit mașina, nu puteau fi zăriț, mai ales că era și întuneric. Primarul Corneliu Stângă a venit la fața locului și a confirmat faptul că una dintre victime este șeful de post din comuna sa. De asemenea, si IPJ Vaslui a confirmat tragedia. Se pare că mașina cu victime a fost descoperită de câinii unei stâni, care au început să latre insistent, alertându-i pe stâpâni. Vom reveni cu detalii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.