spot_img
spot_imgspot_img
15 C
Vaslui
18-mai-2024

Proiect „Șah in Husi pentru toti copiii”

- Advertisement -

In ziua de 14 octombrie 2018 Clubul de Sah GAMBIT Husi organizeaza in satul Ghermanesti, comuna Dranceni, judetul Vaslui, incepand cu ora 10.00 Turneul de Sah rapid “Cupa Ghermanesti”, ultima competitie din acest an din cadrul Proiectului ,, Șah in Husi pentru toti copiii”, cu finanțare nerambursabilă acordată de catre Consiliul Judetean Vaslui din fondurile alocate pentru domeniul ”Sport”.

Estimam ca vor participa 70 copii din intreg judetul nostru, premiile sunt generoase si constau in cupe, medalii, diplome si sume de bani. Toti copiii vor primi bauturi racoritoare si dulciuri; asteptam cat mai multi copii. Totodata mentionam faptul ca am inceput cursurile de sah in fiecare zi de Vineri orele 16.00 – 17.30 la sediul Scolii gimnaziale din loc. Padureni, in fiecare Sambata orele 09.30 – 11.00 la sediul Scolii gimnaziale Anastasie Panu din Mun. Husi iar Duminica orele 10.00 – 12.00  la sediul Scolii gimnaziale din loc. Stanilesti  precum si la sediul Caminului cultural din loc. Rasesti orele 12.30-14.00.

De asemenea s-au reluat cursurile la sediul Caminului cultural din localitatea Arsura, in fiecare Duminica orele 10.00 – 12.00. Sunt bine primiti toti copiii care vor sa invete cu noi, sa participe la competitii si sa reprezinte cu cinste Scolile si localitatile de domiciliu, dar si sa ne distram impreuna, sa legam prietenii cu alti copii din intreaga tara. Competitiile se vor regasi pe site-ul oficial “chess result ROU”, fiecare copil va vedea rezultatele sale; sahisti din intreaga tara vor vedea rezultatele copiilor  nostri din fiecare runda si competitie.

Multumim tuturor celor care ne sprijina si investesc in acesti copii de exceptie, investesc  in viitorul nostru. Munca noastra nu se opreste insa aici, avem noi proiecte in derulare si in consecinta mai multe turnee si mai multe premii pentru copiii din judetul Vaslui.

Va asteptam dragi copii alaturi de noi sa cucerim noi titluri si trofee, deviza noastra a tuturor sahistilor este  “Gens una sumus”.   “Sahul face cinste spiritului omenesc” – Voltaire.

Proiect co-finanțat de Consiliul Județean Vaslui.”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.