spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Atac la adresa politistului mort: “Justitie divinã. Dumnezeu nu rabdã lacrima de mamã!”

- Advertisement -

CONTRE…Silvia Cotin, mama uneia dintre fetele care l-au acuzat pe politistul Marius Niticã de viol, iese la atac cu vorbe grele despre moartea tânãrului sef de post de la Vetrisoaia. La câteva ore de la aflarea vestii cã politistul si-a pierdut viata într-un teribil accident, aceasta a publicat pe pagina sa de facebook urmãtorul mesaj – “Niciodatã sã nu uitãm cã existã acea justitie divinã. Dumnezeu poate întârzie, dar nu uitã niciodatã, dupã faptã si rãsplatã”, mesaj însotit de precizarea stãrii sale – “plinã de recunostintã”. Ba mai mult, Silvia Cotin s-a luat la ceartã cu internautii pe Facebook din pricina viziunii sale asupra cazului. “Dureros, acum realizeazã unii, si doare. Dar legea a fost prea indulgentã cu ei si uite cã lacrimile trebuiau plãtite. Nu au gãsit probe atunci, la acel dosar, uite cã nu se gãsesc probe nici acum, privitor la cauza mortii! Nimic nu e întâmplãtor si Dumnezeu nu rabdã lacrima de mamã”, a comentat Silvia pe un grup de Facebook unde era publicatã stirea mortii politistului Marius Niticã. Aceasta face referire la cazul fiicei sale, Mãdãlina, care împreunã cu prietena sa, Andreea, l-au acuzat pe politist de “viol” si “lipsire de libertate. Dupã cercetãri, procurorii au stabilit, însã, cã faptele reclamate de fete nu existã.

Convinsã cã fiica sa a fost victima sefului de post de la Vetrisoaia, Silvia Cotin nu si-a putut reprima sentimentele si gândurile, atunci când a auzit cã politistul a murit, ba chiar le-a fãcut publice pe Facebook. Din cauza modului sãu de a vedea problema, aceasta s-a luat la ceartã cu internautii. Iatã câteva dintre comentariile fãcute de aceasta în mediul online: “Fiecare lacrimã, fiecare durere pricinuitã altor suflete trebuie platitã. Nu poti sã râzi unde cineva este îndurerat”; “Crezi cã am spus ceva nepotrivit?! E strict rezultatul problemei mele. Nu sunt procuror, dar am dreptate, stimate domn. Crede-mã, dacã legea nu i-ar fi pãsuit asa, totul ar fi fost ok”; “Aici nu vorbim despre naivitate, stimate domn. Dar dacã noi avem minimum de credintã si nu vorbesc doar de acest caz, suntem constienti cã Dumnezeu ne iubeste si ne tolereazã pânã într-un anumit punct, pe urmã începe plata. Aici, pe pãmânt, e si rai, si iad”; “Sunt mamã de bãiat si crede-mã, cã nu as acoperi mizeriile fãcute de fiul meu. Si vreau sã cred cã acele comentarii sunt totusi pertinente, nu vreau sã supãr pe nimeni, dar trebuie sã fim obiectivi, si sã vedem realitatea”.

Povestea “violului”: fetele nu au fost nici siluite si nici tinute cu forta

Fiica Silviei Cotin, împreunã cu o altã fatã, Andreea, l-au acuzat pe politistul Marius Niticã si pe alti doi amici ai acestuia cã le-ar fi abuzat chiar în sediul postului de Politie. Fetele au fãcut risipã de detalii si au descris pânã si mobilierul din incinta locuintei politistului sau pistolul cu care l-ar fi amenintat. Din povestea fetelor însã, procurorii sustin cã nu s-a confirmat nimic. În dosarul în cauzã Parchetul de pe lângã Judecãtoria Husi a comunicat urmãtoarele: “Plângerile celor douã minore de care faceti vorbire, împotriva numitului Niticã Marius-Dan, au fãcut obiectul dosarului penal cu nr. 2327/P/2017, în care, la data de 05.12.2017, în temeiul dispozitiilor art. 314 alin. 1 lit. (a) Cod procedurã penalã raportatã la art. 315 alin. 1 lit. (b) si alin. 2 lit. (b) Cod procedurã penalã cu referire la art. 16 alin. 1 lit. (a) Cod procedurã penalã, s-a dispus clasarea cauzei având ca obiect infractiunile de viol, prevãzutã de art. 218 alin. 1 cu referire la alin. 2 lit. (c) Cod penal si lipsire de libertate în mod ilegal, prevãzutã de art. 205 alin. 1 cu referire la alin. 3 lit. (c) Cod penal cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal, întrucât faptele nu existã”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.