spot_img
spot_imgspot_img
27.1 C
Vaslui
24-mai-2024

UPDATE: Femeia care a căzut de la etaj este sora interpretei Lili Ciortan. Medicii au declarat decesul

- Advertisement -

UPDATE 2! Medicii de pe Ambulanta de tip TIM, sositi la intalnirea cu ambulanta care a preluat victima, nu au putut decat sa constate decesul. Ramane ca ancheta politstilor sa stabileasca daca a fost vorba de o sinucidere sau un accidente.
UPDATE1 ! Se pare că femeia care a căzut de la etajul patru al unui imobil din orașul Negrești este Elena Ciortan, de 70 de ani, sora cunoscutei interprete de muzică populară Lili Ciortan. Bătrâna era cunoscută cu afecțiuni psihice.

O femeie din Negrești a căzut de la etajul 4

ULTIMA ORA…O femeie din Negrești se zbate între viață și moarte după ce a căzut de la etajul 4 al unui imobil. La fața locului a fost solicitată o ambulanță care a preluat victima pentru a transporta la Spitalul Județean Vaslui. Pe drum, ambulanța de tip EPA (fără medic – n.r.) se va intersecta cu una de Terapie Intensivă Mobilă. De asemenea, a fost pus în așteptate elicopterul SMURD. Medicii de pe ambulanța TIM vor stabili dacă se impune transportul victimei la o unitate medicală din Iași. De asemenea, polițiștii au fost solicitați la fața locului. Ancheta oamenilor legii urmează să stabilească dacă a fost vorba de o tentativă de sinucidere sau un accident. „~n urma unui apel la numărul de urgență 112 a fost sesizat faptul că o femeie a căzut de la etajul 4 al unui bloc din orașul Negrești și nu mai respiră. Urmează ca ancheta să stabilească dacă a fost vorba de o sinucidere sau de un accident”, a declarat și purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.