spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Iatã cuplurile de bobocei care vor concura la Balul Colegiului „Cuza Vodã” Husi!

- Advertisement -

EMOTII… Pregãtiri intense pentru Balul Bobocilor de la Colegiul National „Cuza Vodã” Husi! Evenimentul atât de asteptat de liceenii merituosi de la „Cuza” se anuntã a fi anul acesta unul cu totul special, pentru cã spiritul Centenarului dã un entuziasm în plus pregãtirii unor prestatii memorabile. „Va fi o cãlãtorie în timp si spatiu, se vor reface povesti celebre, personaje memorabile, se va cânta si se va dansa cu bucurie, în cea mai frumoasã searã, dedicatã liceenilor nostri, de clasa a IX-a”, spun reprezentatii Colegiului. Sapte perechi de bobocei muncesc intens în aceste zile, la pregãtirea unor momente de neuitat. Ceea ce pentru unii ar putea pãrea doar o joacã, reprezintã pentru acesti concurenti, dar si pentru coordonatorii lor, un efort care meritã apreciat: repetitii nenumãrate, organizarea în detaliu a momentelor, cheltuieli cu cele necesare unei prezentãri frumoase pe scenã, dar si o luptã teribilã cu emotiile. Iatã cine sunt curajosii care s-au decis ca, la Balul Bobocilor, editia 2018, sã devinã eroii unei povesti de neuitat!

Prezentãm cele sapte perechi de boboci, într-o ordine aleatorie. Începem cu Cãlin Andrei Buzilã, care este în clasa a IX-a, Filologie 1 si care va face pereche în concurs cu Diana Tîrdea, clasa a IX-a, SN1. Tema lor de concurs este „Old school vs New school”.  Ambii cred în sansele lor, pentru cã amândoi si-au dat silinta sã pregãteascã momentele de pe scenã, în cele mai mici detalii. Cãlin mizeazã pe ambitie, dar mai ales pe simtul umorului. „Viata nu se explicã, ci se trãieste”, este convins Cãlin, care are un vis frumos pentru viitor: vrea sã intre la Academia de Politie. Partenera sa, Diana Tîrdea, va contribui la succesul echipei cu o dozã de talent. „Consider cã este o competitie strânsã între boboci, însã scopul principal pentru care lupt este acela de a le dovedi, atât colegilor, cât si domnilor profesori, dar si publicului cã sunt o fatã talentatã, cãreia îi plac provocãrile. În opinia mea, perseverenta, corectitudinea, munca în echipã, energia pe care o eman si seriozitatea sunt punctele mele forte”, spune Diana, care sustine cã la proba de talent, va miza pe pasiunea sa pentru dans.

„Latino Night” cu Sfetcu Ciprian si Balan Georgiana

Georgiana Balan este în clasa a IX-a, MI. Un om sãrac este cel care nu are niciun vis”, spune Georgiana. „Calitãtile care mã pot ajuta sã câstig sunt perseverenta si gândirea pozitivã. Reusita mea si lucrul de care sunt cea mai mândrã este cã activez de 8 ani, în cadrul ansamblului „Trandafir de la Moldova”, spune ea. Partenerul sãu este Ciprian Sfetcu, elev în clasa a IX-a, SN1. Ciprian s-a decis sã participe pentru pentru bucuria unui moment unic în viata de licean, dar si pentru a se face remarcat prin originalitate, tenacitate si prin spiritul de competitie. Toate aceste calitãti si le-a slefuit în timp, gratie pasiunii sale pentru sport. „Oricum, este o experientã unicã”, este convins Ciprian Sfetcu.

Stratulat Stefan si Denisa Gutu în marele regat unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord

Stefan este elev în clasa a IX-a, MI, iar el, împreunã cu partenera sa, Denisa Gutu, clasa a IX-a, SN1, vor avea în concurs ca sursã de inspiratie Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord. Cum Stefan este în permanentã omul care vede partea bunã a lucrurilor, citatul preferat nu putea fi altul decât: „Nu este nimic rãu sau bine în sine, totul depinde de gândirea noastrã”. „Particip pentru a rãmâne cu amintiri de neuitat”, spune Stefan Stratulat, care, si-ar dori „sã ocupe un loc decent”, la finalul concursului. Denisa Gutu va paria în seara Balului pe ambitia sa, spunând cã întotdeauna munceste mult, pentru a fi cea mai bunã. „Nimeni nu se naste cel mai bun”, este citatul care o inspirã pe Denisa Gutu. Acest concurs o va ajuta, crede ea, sã se integreze mult mai bine în colectivul liceului, dar îi va oferi si multe amintiri frumoase. Pasiunea sa este dansul.

Mihãitã Tudor si Romila Maria, invitatie la carnavalul de la Venetia

Mihãitã Tudor este elev în clasa a IX-a, MI si se declarã a fi o persoanã carismaticã si ambitioasã, motiv pentru care este de la sine înteles de ce îl reprezintã urmãtorul citat: „O mare plãcere în viatã este sã faci lucrurile pe care ceilalti considerã cã nu le poti face”. La concurs participã pentru a iesi din zona de confort, fiind prima datã când urcã pe scenã pentru un asemenea tip de competitie. Se mândreste cu rezultatele din Gimnaziu, unde a participat la mai multe concursuri si olimpiade, care l-au ajutat sã se formeze si sã aibã o minte deschisã. Partenera sa, Maria Romila, este în clasa a IX-a, SN2. „Sã-mi demonstrez mie cã pot cât mai mult, cãci, cum spune si Ovidiu Kerekes, fãrã ambitie, mã uit la talent cum piere”, este de pãrere Maria. Talentul ei este dansul si se mândreste cu acest lucru. Ar mai avea multe calitãti de prezentat, dar vrea ca misterul sã fie deslusit în seara concursului si publicul, la fel ca si juriul, sã o descopere chiar pe scena Balului Bobocilor.

Aghieorghiesei Angelo Matei si Tîrdea Daria Elena au ales o temã interesantã de concurs: „Decadele”

AMBITIOSI…Angelo este în clasa a IX-a, Filologie 2. „Citatul care mã caracterizeazã este „Nu încerca sã fii un om de succes, ci un om de valoare”, spune Angelo. Participarea sa se datoreazã dorintei de a câstiga, înainte de toate, cât mai multi prieteni, dar si experientã si, de ce nu, un premiu. „Eu cred cã cel mai mult mã va ajuta faptul cã stiu sã îi fac pe cei din jur sã zâmbeascã si mã fac usor plãcut”, spune Angelo. Daria Elena Tîrdea, partenera sa, este în clasa a IX-a, SS. „Crede cã poti si atunci lucrul este rezolvat pe jumãtate”, sustine Daria, care declarã cã s-a bucurat când a simtit sustinerea celor din jur, familie, prieteni, colegi, chiar si doamna dirgintã, Gabriela Matei, atunci când a decis sã meargã la preselectii, iar unul dintre motivele care au determinat-o sã participe a fost acela de a-si învinge propriile emotii. Desi este învãtatã cu scena, ea fiind pasionatã de muzicã, Daria crede cã un asemenea concurs te poate face mult mai curajos în fata publicului. Despre plusurile sale, Daria considerã cã este vorba despre ambitie, dar si simplitate. În dreptul reusitelor personale, Daria trece participarea la preselectiile de la „Vocea României”, dar si mai multe participãri la spectacole si concursuri, unde a fost premiatã.

Cristea Alexandru si Taivan Diana vor sã fie de „Oscar”

INVENTIVI…Alexandru Cristea este elev în clasa a IX-a, MI, iar partenera de la Balul Bobocilor, Diana Taivan, este în clasa a IX-a, SN2. Alexandru crede în sansele lor si sperã ca juriul si publicul sã le observe calitãtile pe care se bazeazã, nu doar în acest concurs, ci si în viata de zi cu zi. „Un scop fãrã un plan este doar o dorintã”, este convins Alex, care sustine cã n-ar fi vrut sã rateze sub nicio formã acest eveniment, atât de important în viata fiecãrui licean. Prietenii sãi însã l-au dat de gol, spunând despre el cã este foarte bun la stiintele exacte, Fizicã în principal, el participând cu succes la olimpiade, ajungând pânã la etapele nationale. Diana Taivan, partenera sa, este de 9 ani membrã a ansamblului „Trandafir de la Moldova”, lucru cu care ea se mândreste foarte mult si care a ajutat-o sã îsi contureze o personalitate puternicã, muncitoare si gata sã aducã bucurie oamenilor din jur, prin dans si prin firea sa deschisã. Îi place si sportul, în trecut jucând volei. Are un citat preferat, în care se regãseste întru totul, spune ea: „Oamenii care luptã pot pierde. Oamenii care nu luptã, au pierdut deja”. Si-a dorit sã participe la Balul Bobocilor, pentru cã este ambitioasã, luptãtoare si îi place aceastã competitie, datoritã fair-play-ului, creativitãtii si elegantei, de care trebuie sã dea dovadã toti participantii.

Serban Hristea si Daria Diana Musteatã concureazã pe o tema curajoasã: „Disneyland”

ENTUZIASTI…Serban Hristea este în clasa a IX-a, SN 1, si spune, amuzant, despre participarea sa la Balul Bobocilor, în calitate de concurent: „Nici eu nu stiu sigur de ce m-am înscris”! Recunoaste, totusi, cã vrea sã îsi testeze limitele, dar si sã îsi demonstreze siesi cã emotiile pot fi si productive. „Cred cã perseverenta, carisma si inteligenta îmi vor garanta un loc bun în rândul câstigãtorilor acestei competitii”, sperã Serban. Pentru el a fost o surprizã plãcutã inclusiv faptul cã a trecut cu succes de preselectii si cã s-a împrietenit cu multe persoane. „Îmi doresc ca acest Bal sã fie magic, asa ca în povesti, iar prestatia mea sã vã aducã zâmbete pe chipuri”, a spus Serban. Daria Diana Musteatã, partenera sa, este în clasa a IX-a Filologie 1. „Viata este o tragedie plinã de bucurii”, este convingerea Dariei Musteatã. Este, de asemenea, sigurã cã participarea sa la Balul Bobocilor, în calitate de concurentã va fi o provocare care o va scoate din zona sa de confort si o va determina sã arate juriului, dar si publicului cea mai bunã versiune a sa. La capitolul reusite, Diana spune cã se mândreste cu faptul cã, în ziua dedicatã centenarului Colegiului „Cuza Vodã”, 20 octombrie 2018, ea a fost invitatã sã recite o poezie plinã de emotie, în cadrul simpozionului cu invitati de seamã.

Balul Bobocilor de la Colegiul National „Cuza Vodã” Husi va avea loc în seara zilei de 2 noiembrie, în sala mare a Primãriei municipiului Husi. În juriu vor fi, ca de fiecare datã, cadrele didactice ale Colegiului, dar si un reprezentant al Consiliului Elevilor.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.