spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Lupta pentru viata Valeriei Szekeres continuã, mai are nevoie de 21 mii de euro! |VIDEO

- Advertisement -

CINSTE LOR… Pentru salvarea vietii profesoarei Valeria Szekeres, Asociatia „Solidar” a reusit sã strângã aproape 12.000 de lei, din donatii, dar si în urma spectacolului pe care l-au organizat, cu acest scop nobil, la Primãria municipiului Husi. Entuziasti, elevii, artistii si, de altfel, toti cei care au contribuit la realizarea evenimentului, au demonstrat cã le pasã de viata unui profesor, ajuns acum în cele mai grele momente. Mai este nevoie de donatii, cãci tot tratamentul costã în jur de 21.000 de euro. Cu trupul fragil, dar pe chip cu zâmbetul cald al recunostintei, profesoara Valeria Szekeres a venit la spectacolul organizat pentru ajutarea sa, dovedind cã lupta pentru viatã este pe drumul cel bun.

„Sâmbãtã, 27 octombrie 2018, începând cu orele 16:00, la sala mare a Primãriei HusIi a avut loc spectacolul caritabil „Alãturi de d-na prof. Szekeres Valeria”, în organizarea Asociatiei „SOLIDAR”. Scopul a fost acela de a colecta fonduri pentru sustinerea cheltuielilor necesare urmãrii unor tratamente la o clinicã din Istanbul-Turcia. Precizãm cã d-na prof. Szekeres Valeria a fost diagnosticatã cu cancer. Medicii turci i-au dat sanse de vindecare, sanse care depind de tratamentul ce trebuie urmat si care presupune mai multe deplasãri la Istanbul. Costurile estimate sunt de cca 21.000 euro. În urma campaniei noastre, finalizate cu spectacolul sus-amintit, s-au strâns urmãtoarele sume de bani: 7.290 lei din vânzarea biletelor; 4.494 lei donatii de la diverse persoane, în total 11.784 lei. Banii vor fi virati în contul d-nei Szekeres Valeria. Facem precizarea cã vom continua colectarea de fonduri si pe alte cãi, pentru cã necesitãtile nu sunt acoperite. Asteptãm în continuare donatii în conturile puse la dispoziție! Tinem sã multumim husenilor pentru empatia de care au dat dovadã! Au fost si sunt un model de solidaritate, care pe noi ne-a încântat! De altfel, întregul spectacol a avut o încãrcãturã emotionalã puternicã, mai ales cã printre spectatori au fost si d-na prof. Szekeres Valeria, împreunã cu fiica dumneaei, d-na Cristina Mihai. Multumim tuturor donatorilor! Dumnezeu le va rãsplãti generozitatea! Asociația „SOLIDAR” multumeste tuturor celor care ne-au sustinut direct.

Multumim Primãriei Husi, d-lui primar Ciupilan Ioan, pentru cã ne-a pus la dispozitie sala de spectacol! Multumim domnului dr. Nelu Tãtaru, medic chirurg la Spitalul Municipal Husi, domnului prof. Costin Clit, profesor de istorie la Colegiul National Cuza-Vodã din Husi, domnului prof. Laurentiu Antici, liderul Sindicatului Liber Învãtãmânt Zona Husi, pentru cã au acceptat sã sustinã public campania. Multumim d-lui Iacob Andrei, administrator al firmei Photographers Team SRL pentru cã ne-a realizat grafica afiselor, clipurile de prezentare si promovare. Multumim unei doamne care a trãit în Husi, dar acum e în altã tarã (Spania-Zaragoza) si care ne-a sponsorizat, dãruindu-ne buchetele de flori. A dorit sã rãmânã anonimã! Mulțumim conducerii Colegiului Național „Cuza-Vodã”, cadrelor didactice pentru cã i-au permis voluntarului Andrei Ciolpan sã se implice în organizarea evenimentului. De asemeni, multumim conducerii Liceului Agricol „Dimitrie Cantemir” din Husi, cadrelor didactice pentru cã au permis voluntarului Raluca Andreea Nicolau sã se implice în organizarea evenimentului”, a transmis Ionel Popa, presedintele Asociatiei „Solidar”.

Artistii care au urcat pe scenã nu au vrut niciun ban, ci doar sã o ajute pe profesoara de Muzicã!

Artistii care au urcat pe scenã nu au pretins niciun ban, gestul lor fiind unul nobil, pentru care Asociatia „Solidar” le-a adresat multumiri. Este vorba despre interpreta de muzicã popularã, Nadia Duluman, care, cu aceastã ocazie a vândut 10 CD-uri, banii donându-i Asociatiei; ansamblul folcloric „Trandafir de la Moldova”, coregraf Virginel Solomon, dirijor Valericã Petraru; Dana Perca, cantautor din Husi; Fluturasii de la Scoala Gimnazialã „Mihail Sadoveanu”, învãtãtoare Corina Sujdea; SOL Music Art, director Dragos Gheorghiu, care a venit cu trei reprezentante: Bleoju Amalia, Mãstãcan Luca si Turticã Lorena; Denisa Ionel, elevã a profesoarei Szekeres Valeria; Alexia Sahaidac; Elena Turcanu din Vãleni, Vaslui; Mlãditele Prutului de la Lunca Banului, instructor Romascu Valus; Moisã Alexandru din Husi; Sidonia Hurdubaie din Negresti, instructor Carmen Trufia; DJ Andrei Ciolpan, voluntar „SOLIDAR”; Ana Ifteni, fostã elevã a d-nei prof. Szekeres Valeria; Clubul elevilor din Husi, instructor Onia Relu, cu patru reprezentante: Miruna Andronache, Raluca Lila, Loredana Severin si Denisa Lila; Raluca Andronache din Husi, elevã a profesoarei Szekeres Valeria.

„Un spectacol memorabil, plin de emotie si profesionalism”

În semn de recunostintã pentru initiativa voluntarilor si a artistilor care au acceptat sã sustinã reprezentatii în cadrul unui spectacol caritabil, Cristina Mihai, fiica profesoarei a publicat pe Facebook un mesaj: „Multumim din suflet Asociatiei „Solidar”, care a organizat un eveniment atât de frumos prin concertul caritabil de sâmbãtã, 17 octombrie, pentru a ne da o mânã de ajutor în lupta noastrã cu boala. Multumiri domnului Ionel Popa, doamnei Corina Sujdea, tuturor organizatorilor si minunatilor voluntari, care au depus un efort imens, si-au dedicat din timpul lor pentru a face din acest eveniment unul frumos ca si sufletele lor. A fost un spectacol memorabil, plin de emotie si profesionalism. Multumim tututor celor prezenti si celor care au donat pentru ca mama mea sã poatã face tratamentul în continuare! Mai avem un drum lung în fatã, dar cu ajutorul vostru, al tuturor si cu credintã în Bunul Dumnezeu, stiu cã vom fi învingãtoare.

Oameni buni si frumosI, mã înclin cu respect în fata dumneavoastrã si vã multumim din inimã”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.