spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Proiect ,, Cupa CENTENARUL – sah pentru copiii din satele romanesti ”

- Advertisement -

A.C.S. GAMBIT  Husi implementează proiectul ,, Cupa CENTENARUL  –  sah pentru copiii din satele romanesti”, proiect finantat de  catre Ministerul Tineretului si Sportului prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Vaslui in cadrul programului “Romania in miscare”,  nr. contract 2034 din 01.10.2018. Valoarea totală a proiectului este de 8895 lei, iar valoarea finanțării acordate de catre Ministerul Tineretului si Sportului este de 7940 lei. Proiectul vine în sprijinul tuturor copiilor din satele judetului Vaslui care doresc să invete  „sportul minții”- șahul, sa participe la turnee si sa castige competitii.
Astfel in ziua de 27.10.2018, Clubul de Sah GAMBIT Husi, a organizat in localitatea Vetrisoaia, la sediul caminului cultural, Turneul de sah “Cupa CENTENARUL” unde au participat un numar de 103 copii din comunele Dranceni, Stanilesti, Padureni, Arsura, Duda Epureni, din mun. Husi si Barlad  cat si din raionul Hancesti, R.Moldova. Au fost premiati un numar de 40 copii cu materiale sportive (ceasuri de sah, treninguri, tricouri, seturi de sah), medalii, cupe si diplome. Premiile au fost foarte atractive, toti copiii au primit bauturi racoritoare si pizza. De asemenea au fost premiati toti ceilalti 63 copii cu diverse materiale: genti, pixuri, agende, rucsacuri, umbrele etc. Turneul s-a desfasurat in sistem elvetian, pe parcursul a 9 runde.  Copiii au fost incantati de premiile oferite,  modul de organizare a competitiei, spatiul de joc si speram ca acest Turneu sa il organizam pe viitor, in fiecare an.
Ne bucuram intrucat vin multi copii la cursurile noastre si in scurt timp castiga trofee/premii la diverse competitii. Sunt tot mai buni, mai atenti dar si mai ambitiosi; isi doresc sa castige si sa progreseze tot mai mult fapt care ne suprinde placut.
Multumim reprezentantilor: Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Vaslui, Primariei Vetrisoaia si bineinteles tuturor OAMENILOR cu suflet mare care sprijina acesti copii si le ofera o sansa. Va multumim pentru sprijinul dumneavoastra care ne onoreaza si nu putem sa va multumim decat prin munca noastra, prin faptul ca vom continua sa invatam, sa crestem frumos  si sa va reprezentam cu cinste la competitiile unde participam. VA MULTUMIM.
Coordonator proiect: Ursan Cornel Marius
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.