spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Cei trei vasluieni care au cucerit Serbia! | FOTO

- Advertisement -

Muschi de aur orasul nostru are

DE SUCCES… Una dintre cele mai importante competitii de culturism si fitness din lume, World Golden Cup Serbia, s-a încheiat cu rezultate remarcabile pentru cei trei vasluieni care s-au aliniat la start. Începând de sâmbãtã, orasul nostru are doi campioni mondiali la culturism si o medaliatã cu bronz. Este vorba despre Emilian Stirbu, medaliat cu aur la categoria seniori +90kg, Rãzvan Bocancea, locul 1 la categoria juniori mari +75 kg si Aurina Petrea Stirbu, locul trei la body-fitness open.

Premiile celor trei sportivi din Vaslui sunt cu atât mai valoroase cu cât ele au fost obtinute în fata unei concurente acerbe, formatã din peste 100 de participanti din toate colturile lumii. Emilian Stirbu, conducãtorul delegatiei vasluiene, s-a declarat încântat de rezultatele obtinute în Serbia. “A fost o experientã pe cât de unicã, pe atât de meritatã. O invitatie onoratã cu succes. Am întâlnit o mare familie sârbeascã, o echipã de profesionisti, dedicati sportului si performantei. Un concurs organizat exemplar, cu sportivi bine pregãtiti si categorii echilibrate. Am reusit sã cuceresc aurul la categoria mea, culturism +90 kg seniori. Forma si prestatia scenicã a fãcut diferenta în fata concurentilor. Sunt foarte bucuros cã am concurat în cadrul acestei competitii, World Golden Cup Serbia IFBB. Multumesc echipei care a fost alãturi de mine, multumesc tuturor pentru urãri si gândurile bune. Mã bucur cã Vasluiului a fost reprezentat exemplar pe tãrâmul Serbiei. Multumesc municipalitãtii pentru sprijin”, ne-a declarat proaspãtul medaliat cu aur.

Rãzvan Bocancea, agentul de penitenciar, campion la culturism!

Cealaltã medalie de aur cuceritã de delegatia vasluianã apartine lui Rãzvan Bocancea. Agent la Penitenciarul Vaslui, tânãrul a devenit deja o certitudine în lumea culturismului, gratie titlurilor cucerite pe plan regional si national. Într-un interviu acordat site-ului politiapenitenciarã.ro, vasluianul a descris sentimentele care l-au încercat în Serbia. “A fost o deplasare grea, multi kilometri parcurși cu masina si obosealã acumulatã pe drum. Odatã ajuns acolo emotiile nu au întârziat sã aparã. Am întâlnit multi sportivi la toate categoriile, concurenta a fost destul de mare, dar a fost o experientã frumoasã, având în vedere cã am obtinut titlul de campion la categoria culturism body building junior +75kg. Publicul a fost la fel de numeros, iar acest lucru mi-a dat încredere pentru cã a apreciat adevãratii sportivi. Multumesc organizatorilor cã s-au ridicat la nivelul asteptãrilor noastre, si nu în ultimul rând multumesc echipei mele formate din antrenorul si mentorul meu Emilian stirbu, sotiei sale Aurina, si nu în ultimul rând iubitei mele Laura.”

Din fata camerei, pe scenã

O altã clasare vasluianã pe podiumul competitiei a fost reusitã de Aurina Petrea Stirbu, cunoscuta jurnalistã de la România TV. Aceasta a intrat în posesia medaliei de bronz la body-fitness open, dar a bifat si un loc 4 la categoria bikini +34 ani. Prestatia si rezultatele ei sunt de aplaudat, având în vedere cã celãlalte concurente care au urcat pe scenã sunt sportive de performantã, care îsi dedicã tot timpul aparatelor si sãlii de fortã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.