spot_img
spot_imgspot_img
16.4 C
Vaslui
25-mai-2024

Antrenorul Vasluiului, bãgat în sedintã

- Advertisement -

Fotbal

PROBLEME… Înfrângerea cu FC Vulturesti de sâmbãtã a agitat apele la echipa de fotbal a Vasluiului. Nemultumitã de rezultatele obtinute în ultima perioadã, conducerea Clubului Sportiv Municipal l-a chemat la raport pe antrenorul Cristi Ungureanu. La sedinta organizatã marti seara a participat si primarul orasului, Vasile Pavãl, care i-a reamintit tehnicianului obiectivul stabilit la începutul sezonului: promovarea în liga a III-a. Dupã primele opt etape, CSM FC Vaslui ocupã locul trei în clasamentul campionatului judetean, la douã puncte în spatele liderului AS Husana Husi.

Dacã la handbal, lucrurile merg ca pe roate, echipa fiind lider autoritar dupã finalul primului tur de campionat, la fotbal situatia nu e chiar atât de roz. În ultimele douã meciuri, cu Vitis Suletea si FC Vulturesti, “galben-verzii” au obtinut un singur punct, ceea ce i-a costat douã pozitii în clasament. Dupã opt etape, CSM FC Vaslui este pe locul trei, cu cinci victorii, douã egaluri, o înfrângere si un total de 17 puncte, cu douã mai putine decât are liderul AS Husana Husi.

Greu fãrã suporteri

Coincidentã sau nu, pasa proastã pe care o traverseazã echipa a început odatã cu protestul suporterilor de la Peluza Nord, care refuzã sã mai vinã la meciuri pânã când în numele oficial al sectiei de fotbal nu va fi inclus si acronimul “F.C.” de la Fotbal Club. Despre rolul pe care suporterii îl au în evolutia echipei au vorbit mai multi jucãtori, care au spus cã “va fi foarte greu sã ne atingem obiectivul dacã nu îi avem alãturi”.

Discutii aprinse cu antrenorul

Prima înfrângere din acest sezon, cu FC Vulturesti, nu a putut fi trecutã cu vederea de cãtre conducerea clubului, care marti seara l-a bãgat în sedintã pe antrenorul Cristi Ungureanu. Potrivit surselor noastre, subiectul discutiilor nu a fost pierderea meciului ci atitudinea pe care tehnicianul a avut-o pe durata partidei. Acesta a avut mai multe de împãrtit cu publicul si jucãtorii din Vulturesti, arãtând un comportament care nu face cinste nici mãcar campionatului judetean. Conform acelorasi surse, la sedinta de marti a participat si edilul Vasluiului, Vasile Pavãl, care i-a reamintit antrenorului obiectivul stabilit la începutul sezonului: promovarea în liga a III-a. Mai multe voci spun cã rezultatele din urmãtoarele douã meciuri, cu FC 2007 si AS Husana Husi sunt decisive pentru viitorul antrenorului Cristi Ungureanu pe banca Vasluiului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.