spot_img
spot_imgspot_img
16.4 C
Vaslui
25-mai-2024

Esti talentat si vrei sã te faci cunoscut? Înscrie-te la Festivalul Alternativ de Creativitate!

- Advertisement -

OPORTUNITATE… Vasluienii talentati, dornici de a se face cunoscuti, sunt invitati sã participe la Festivalul Alternativ de Creativitate – Kreativis. Acestia se pot înscrie la una dintre cele nouã sectiuni (muzicã, dans, teatru, picturã, design vestimentar, handmade, scriere creativã, arhitecturã si roboticã) pânã pe 22 noiembrie, singura conditie fiind aceea de a nu mai fi participat vreodatã la concursuri nationale. Festivalul se va desfãsura în perioada 7-9 decembrie, la Iasi.

“Prima editie a Festivalului Alternativ de Creativitate – Kreativis se adreseazã copiilor, tinerilor si adultilor talentati. Ne dorim sã sustinem artistii sã îsi exprime talentele, sã se facã si auziti, si cunoscuti. Evenimentul este dedicat copiilor, tinerilor si adultilor care încã nu au cunoscut succesul, care îsi doresc sã se exprime si încã nu au avut aceastã sansã. Participantii nu trebuie sã fi cîstigat premii importante sau trofeee la alte concursuri. Vã asteptãm alãturi pe toti cei care doriti sã ne împãrtãsiti talentele!”, este îndemnul organizatorilor.

Lista sectiunilor Festivalului Alternativ de Creativitate – Kreativis

Dacã cumva îti surâde ideea de a participa, intrã pe pagina de Facebook Festivalul Alternativ de Creativitate – Kreativis, citeste regulamentul si criteriile de eligibilitate, iar dacã te încadrezi, înscrie-te. Iatã sectiunile si subsectiunile festivalului la care poti participa: 1. Muzicã: Vocalã – interpretare si Vocalã – interpretare debutant (Concurentii vor prezenta o piesã potrivitã vârstei, în interpretare vocalã cu acompaniament pe suport digital); 2. Dans contemporan (Momentele de dans pot fi constituite dintr-un singur dansator sau mai multi); 3. Teatru: Teatru de pãpusi si Commedia dell ‘arte; 4. Arte plastice: Picturã (maximum 3 lucrãri), Ceramicã (maximum 3 lucrãri), Sculpturã (maximum 3 lucrãri); 5. Design vestimentar: maximum trei modele înscrise (Paradã cu modelele participante). 6. Handmade (expozitie cu vânzare si ateliere); 7. Scriere creativã cu tematicã „Povesti/traditiile românesti reinterpretate în cheie modernã” – o lucrare/participant; 8. Proiecte de design si arhitecturã (reamenajare spatii urbane (se poate participa cu un proiect, la care vor trimite fotografii în format jpg, cu spatiul propus pentru reamenajare, machete); 9. Stiintã si tehnicã: Roboticã (se poate participa cu un proiect, la care vor trimite fotografii cu prototipul în format jpg).

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.