spot_img
spot_imgspot_img
15 C
Vaslui
18-mai-2024

Liberalii lui Tãtaru vor trebui sã scoatã din buzunare 3.500 de euro, pentru sondaj

- Advertisement -

BANU’ JOS!… Partidul National Liberal anuntã cã vrea sã facã un mare sondaj, înainte de alegerile europarlamentare, sondaj care va costa 7.000 de euro pe judet. Liberalii vor face un sondaj la nivel national pentru a vedea cum stã PNL în rândul electoratului, costurile demersului fiind de 7.000 euro per judet, banii fiind plãtiti 50% de filiala judeteanã, 50% de secretariatul general al partidului. Referitor la acest subiect, prim-vicepresedintele PNL Sector 2, Viorel Cataramã, a afirmat cã sondajul ar costa, în total, în jur de 400.000 de euro.

„Aceste sondaje sunt foarte bune si nu cred cã existã vreun partid politic care sã lucreze fãrã sondaje politice. Nu banii sunt importanti. Important e cã se face un sondaj care sã arate care este situatia realã a partidului. Este real. Se face un sondaj care costã 400.000 euro si care ajutã partidul pentru viitoarele alegeri europarlamentare”, a declarat Viorel Cataramã. Asta înseamnã cã Vasluiul va trebui sã se mobilizeze si, în cel mai scurt timp, sã trimitã la Bucuresti partea sa de contributie, de 3.500 de euro.

Un sondaj inedit, realizat de Diasporã, relevã o situatie interesantã

Site-ul Stiridiaspora.ro a realizat recent un sondaj în care a inclus doar partidele nou înfiintate sau în stadiu de proiect si care vor deveni foarte curând proiecte politice. În cadrul sondajului, au votat aproximativ 7.000 persoane. Cititorii, persoane care lucreazã în diverse tãri europene, au fost întrebati care este partidul în care îsi pun cele mai mari sperante. Conform voturilor exprimate, pe primul loc se situeazã partidul lui Dacian Ciolos, cu un procent de 32.53%. Pe locul doi, cu 26,86% din voturile exprimate se situeazã partidul Realitatea, anuntat recent de Cozmin Gusã. Mai departe, podiumul este completat de PRO România, a lui Ponta, cu 16.92%, imediat urmând partidul Diasporei, anuntat de Mario Mocan, la scurtã distantã, cu 14.46% din numãrul de voturi. Pe ultimul loc se situeazã ADN, partidul nou anuntat de Cãtãlin Ivan.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.