spot_img
spot_imgspot_img
24.9 C
Vaslui
24-mai-2024

Deputatul Daniel Olteanu cere reprezentantilor ALDE Vaslui sã vinã cu initiative pentru fiecare comunitate | FOTO

- Advertisement -

PREGÃTIRI… Mobilizare generalã în ALDE Vaslui. La finalul sãptãmȃnii trecute a avut loc cea de a treia si ultima întȃlnire regionalã din seria primelor trei, pe care noul presedinte ALDE Vaslui, deputatul Daniel Olteanu, le-a initiat cu scopul de a cunoaste situatia actualã din organizatiile locale. Liberal-democratii din zona de sud a judetului au venit în numãr mare sã discute cu noul presedinte ALDE Vaslui, deputatul Daniel Olteanu, care i-a pus la curent cu obiectivele noii conduceri a Filialei si le-a cerut sã intre în ritm, astfel încȃt sã ducã la îndeplinire obiectivul asumat, acela ca ALDE sã devinã a doua fortã politicã din judet si una dintre primele cinci organizatii din tarã.

„Vasluienii trebuie sã gãseascã în ALDE un partener”

Alesii locali, presedintii de organizatii locale si reprezentantii ALDE din zona Bȃrlad au discutat pe marginea unor teme legate de organizarea si functionarea filialelor locale, dar si chestiuni referitoare la responsabilitãtile pe care le au ca membri ALDE fatã de comunitãtile din care fac parte. Presedintele Daniel Olteanu le-a transmis colegilor sãi cã asteaptã de la ei sã facã dovada onestitãtii si a consecventei în relatia cu fiecare vasluian, care trebuie sã gãseascã în ALDE un partener de încredere si un sprijin în rezolvarea problemelor din fiecare localitate. Mai mult, Olteanu s-a arãtat convins cã, dacã vor fi respectate, aceste principii, asezate în jurul unor proiecte concrete, vor reprezenta garantia cã ALDE Vaslui este o optiune credibilã pentru vasluieni în 2020. „Ultimele trei sãptãmȃni au însemnat un adevãrat tur de fortã prin judet si vreau sã le multumesc tuturor colegilor din ALDE care au rãspuns invitatiei mele de a ne uni fortele si de a construi împreunã. Avem un obiectiv de dus la îndeplinire, acela de a pune pe masa vasluienilor initiative care sã creascã vizibil nivelul de trai, iar ALDE sã devinã a doua fortã politicã din judet. Dincolo de activitatea de partid, e important sã rãmȃnem onesti si consecventi în a le oferi vasluienilor proiecte care sã rãspundã nevoilor pe care le are fiecare comunitate. Aceasta este, din punctul meu de vedere, singura garantie cã ALDE e o optiune de viitor, sã promovãm oamenii capabili, care vin cu un pachet de solutii clare pentru comunitãtile lor. Vasluienii de pretutindeni asteaptã din partea noastrã initiative concrete, realizabile, si noi avem responsabilitatea sã le facem viata mai bunã. Mã bucur cã am gãsit în jurul meu lideri locali care au înteles cerintele mele si sunt gata sã arate ce pot si sã confirme cã ALDE e o alegere corectã pentru toti cei care vor mai mult pentru comunitatea lor”, a spus deputatul Olteanu la finalul întȃlnirii de lucru.

Urmeazã primele concluzii, la finele acestei sãptãmâni

Olteanu a mai anuntat cã, în cadrul sedintei Biroului Politic Teritorial ALDE Vaslui, care va avea loc în cursul acestei sãptãmȃni, urmeazã sã fie fãcutã o analizã completã dupã întȃlnirile de lucru regionale, vor fi trase concluzii referitoare la activitatea politicã a fiecãrei zone din judet, se vor centraliza demersurile din fiecare comunitate si se vor stabili noi directii de lucru. „Avem, în acest moment, o radiografie a tuturor organizatiilor locale ALDE de la nivelul judetului Vaslui, si, alãturi de colegii din conducerea judeteanã, voi analiza toate datele care au rezultat în urma întȃlnirilor de lucru de la Vaslui, Husi si Bȃrlad. Mã intereseazã sã aflãm care ne sunt punctele forte si cele vulnerabile, unde anume trebuie sã venim rapid cu solutii pentru ca, în 2020, sã avem parte numai de rezultate bune si foarte bune. O concluzie preliminarã este cã existã premise de crestere în majoritatea localitãtilor, dar asta implicã eforturi constante si o agendã de lucru încãrcatã pentru toti reprezentantii ALDE, în urmãtorii doi ani”, a mai spus presedintele ALDE Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.