spot_imgspot_img
6.4 C
Vaslui
18-apr.-2024

„Calul de rasã vine din grajd, nu trebuie sã iasã pe pistã”

- Advertisement -

Adrian Porumboiu prevede un viitor fotbalistic strãlucit vasluianului Alex Pascanu

APRECIERI… Adrian Porumboiu, fost finantator la FC Vaslui, club pe care a reusit sã-l califice în grupele Europa League, urmãreste cu mare atentie echipa nationalã U21, care de curând a obtinut calificarea la un turneu final european.

Fostul mare arbitru international are si doi remarcati din echipa lui Mirel Rãdoi. Contrar celorlalte opinii din fotbal, care aduc laude jucãtorilor din ofensivã, omul de afaceri este impresionat de fundasii centrali ai reprezentativei de tineret. „Preferintele mele se îndreaptã cãtre Rus si Pascanu, cei doi fundasi centrali. O sã vedeti cã nu gresesc deloc! Acesti doi jucãtori vor fi ani de zile titulari în echipa nationalã. Notati si peste un an o sã vã amintiti. Sunt foarte multi jucãtori. Mai e si Dorin Rotariu despre care spuneam cã o sã ajungã la nationalã… Sunt jucãtori care sã vãd. Calul de rasã vine din grajd, nu trebuie sã-l astepti sã iasã pe pistã. Rus e mult peste Sepsi, celãlalt (n.r. Alexandru Pascanu) e prea bun pentru echipa de tineret a lui Leicester. Nu exagerez, dar fundas central ca Rus, asa teapãn nu am mai vãzut de la Didi Prodan. Cu atâtea robustete. E cam greu sã treci pe partea lui, oricât ai fi tu de atacant e bine sã-ti cauti de lucru pe altã parte. Are tot ce-i trebuie. O sã vedeti cã ce vã spun eu se va adeveri în timp”, a spus Adrian Porumboiu.

Alex Pascanu, fan FC Vaslui

Alex Pascanu, fundasul central al României U21, este unul dintre cei mai promitãtori tineri jucãtori români. Din comuna Bogdãnesti de loc, fundasul legitimat în prezent la Leicester City (Anglia) a fost desemnat cel mai bun fotbalist din academia clubului englez, în sezonul trecut, ceea ce i-a adus convocarea si la prima reprezentativã a României. Întrebat de ce echipã din Liga I s-a atasat cel mai mult, acesta a surprins pe toatã lumea. „Tineam cu FC Vaslui. Dupã ce s-au desfiintat n-am mai urmãrit campionatul românesc de fotbal”. Fundasul a plecat din Bogdãnesti la vârsta de 4 ani, pentru a merge alãturi de pãrintii sãi, în Marea Britanie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.