spot_imgspot_img
20.2 C
Vaslui
29-mart.-2024

Misterele mortii Biancãi se adâncesc

- Advertisement -

STAGNARE… Ancheta în cazul adolescentei de 17 ani, Bianca Hîncu, gãsitã spânzuratã pe 10 septembrie, la marginea municipiului Husi, bate pasul pe loc. Procurorii sustin cã cercetarea penalã în acest caz este cu multe controverse, întrucât nu au ajuns la dosar, nici pânã la jumãtatea lunii noiembrie, concluziile medicului legist.

Au trecut deja mai bine de douã luni, de când Bianca Hîncu a fost gãsitã fãrã viatã, la „Drãslãvãt”, într-o zonã mãrginasã a municipiului Husi, însã adevãrul despre moartea fetei încã nu poate fi spus, întrucât ancheta oficialã nu s-a finalizat. Printr-un rãspuns oficial, transmis de Parchetul de pe lângã Judecãtoria Husi, anchetatorii confirmã faptul cã de la dosar lipseste cea mai importantã piesã si anume, concluzia medicului legist. „Vã comunicãm cã, în dosarul penal cu nr. 1607/P/2018, în care persoanã vãtãmatã este  Hîncu Andreea Bianca, cercetarea penalã nu este încheiatã, se asteaptã  finalizarea autopsiei medico-legale a cadavrului numitei Hîncu Andreea-Bianca, de cãtre Serviciul de Medicinã Legalã Vaslui”, au transmis procurorii huseni, pe data de 15 noiembrie 2018.

Oamenii au empatizat cu drama Biancãi!

De reamintit cã Bianca a dispãrut pe 18 august, dupã o cearã cu sora sa mai mare, Pamela. Fata se pregãtise în acea zi pentru a participa la o nuntã, în localitatea Ghermãnesti, împreunã cu prietenul ei, însã nu a mai ajuns la petrecere. În locul ei a ajuns sora sa, Pamela. Bianca a fost de negãsit din acea zi, familia reclamând disparitia sa, însã spunând anchetatorilor cã fata ar fi fost rãpitã si sechestratã de cãtre persoane necunoscute. Disparitia copilei a generat un val neasteptat de îngrijorare si interes din partea opiniei publice. Descoperirea cadavrului Biancãi în data de 10 septembrie, chiar în prima zi de scoalã, a produs multe lacrimi în ochii celor care au empatizat cu drama copilei si au sperat pânã în ultima clipã, ca fata sã fie gãsitã în viatã. Trupul neînsufletit a fost observat de un bãtrân, proprietarul terenului pe care fata s-a spânzurat. Omul a rãmas socat de acea imagine, cãci corpul fetei era într-o stare avansatã de putrefactie, semn cã moartea survenise de multe zile. Ancheta va scoate la ivealã adevãrul despre cauza mortii Biancãi. În timp ce unii sunt convinsi si acum cã fata nu si-a luat singurã viata, altii cred cã a fost împinsã la sinucidere, din cauza unui trai greu si fãrã niciun sprijin real. „Rezultatul autopsiei va edifica acest lucru. Va lãmuri dacã este sau nu vorba despre o sinucidere prin spânzurare. Dureazã mai mult, dar când va fi finalizat, rezultatul va fi pe deplin lãmuritor în acest caz”, spun specialistii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.