spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Fasole cu ciolan de la Boros pentru bârlãdeni! | FOTO | FACSIMIL

- Advertisement -

CENTENAR…Primãria Bârlad va oferi în zilele de 30 noiembrie, 1 si 2 decembrie, de Ziua Centenarului Unirii, un program artistic interesant. În fata Primãriei Bârlad se va ridica o scenã, pe care vor urca timp de trei zile, cântãreti din Republica Moldova si România. De asemenea, pe 1 decembrie, la orele 10.30, bârlãdenii sunt asteptati în Statia CFR Bârlad, pentru a saluta Trenul Unirii, care va circula de la Bucuresti la Iasi în acea zi, dupã care sunt asteptati în fata Primãriei pentru o portie de fasole cu ciolan.

Pentru aducerea unor nume sonore si pentru ca oamenii sã poatã sãrbãtori Ziua Nationalã a României marcând Centenarul, începând de vineri, 30 noiembrie, pânã duminicã, 2 decembrie, Consiliul Local Bârlad a aprobat sumele necesare derulãriii activitãtilor, dar si decizia de a opri circulatia pe strada 1 Decembrie si pe Vasile Lupu, aleea de lângã Primãrie. De asemeni, consilierii bârlãdeni au aprobat si asocierea dintre Municipiul Bârlad si firma SC Monacriseli SRL Bârlad, care se va va ocupa de o parte a evenimentului. Între orele 10.00 si 14.00, pe 1 Decembrie, bârlãdenii pot servi o portie de fasole cu ciolan, cu afumãturã si cârnati, o modã impusã de televiziunile Soros si atribuitã cã ar fi o tradite Ziua Nationalã de politicienii repetenti ai României. Începând de pe 30 noiembrie pânã pe 2 decembrie, în toate cele trei seri vor cânta: Otita Todiricã si Nicu Chiritã, Nicoleta Bãlan, Doiana Stoica, Denisa Farcas, Raluca Radu, Morela Solak, Adyn, Nemuritorii, Maria Stoianov (Republica Moldova), Tudor Ungureanu (Republica Moldova), Adrian Ursu (Republica Moldova), Gheorghe Turda si Nicoleta Voicu, George Cojocãrescu, Andrei Ionitã (Republica Moldova) si Connect – R. Restul programului si ce se va organiza concret pe zile, urmeazã a se stabili pânã duminicã, programul complet putând fi cunoscut la începutul sãptãmânii.

FACSIMIL:1.-Proiect-de-hotarare-privind-aprobarea-Acordului-de-colaborare-dintre-Municipiul-Bârlad-și-S.C.MONACRISELI-SRL-Bârlad-în-vederea-desfășurării-în-perioada-30.11.2018-02.12.2018-a-evenimentului-ZIUA-NAȚIO

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.