spot_img
spot_imgspot_img
28.8 C
Vaslui
02-iun.-2024

“Jaf” în stil spaniol, cu bobocii de la “Anghel Ruginã” | FOTO

- Advertisement -

MISS&MISTER… Bobocii de la “Anghel Ruginã” vor sã cucereascã Vasluiul cu o productie spaniolã: La Casa de Papel, unul dintre cele mai urmãrite seriale de pe Netflix, construit în dulcele stil clasic al genului “heist movie” (film despre jafuri). Nu, stati linistiti, bobocii nu vor pune în scenã niciun jaf, ci doar s-au inspirat putin din film. “Nu am luat povestea, ci doar costumele si ideea de relatie de prietenie dintre personaje. Am adaptat la situatia noastrã, astfel încât sã fie ceva despre scoalã”, au explicat organizatorii. Sub aceste auspicii se va desfãsura, pe 7 decembrie, Balul Bobocilor CAR 2018. Opt perechi, care mai de care mai frumoase si pline de viatã, vor concura pentru a câstiga mult-râvnitele titluri Miss si Mister Boboc. Pentru majoritatea dintre ei, evenimentul reprezintã o ocazie de a se dezvolta personal, de a-si depãsi teama de a vorbi în public si de a evolua pe o scenã adevãratã sub privirile a câteva sute de spectatori. Mai multe despre acesti tineri, cititi în rândurile urmãtoare.

Perechea nr. 1: “ne place sã ascultãm muzicã”

Prima pereche este formatã din elevii Cochilit Iuliana Gabriela si Sandu Adelin-Ionut. Amândurora le place sã asculte muzicã si sã îsi petreacã timpul liber alãturi de prieteni. Iuliana, însã, este pasionatã si de dans: “Am fãcut dansuri populare, acum însã am început sã mã axez pe altceva. Vreau sã urmez o carierã în Psihologie, sunt o fire sensibilã si competitivã. Sunt un critic argumentat, îmi place sã fac compuneri sã ies cu prietenii, sã facem tot felul de activitãti”. Adelin, în schimb, este pasionat de fotbal: “Îmi place sã joc fotbal, sã îmi petrec timpul fãcându-mi temele la chimie si limba românã, sã ascult muzicã si sã mã joc Fifa. Pe viitor, mi-as dori sã urmez o carierã în fotbal”.

Perechea nr. 2 : doi tineri sensibili, pasionati de lecturã

Gîrjan Stefania-Diana si Huhulea Mihnea Alexandru formeazã cea de-a doua pereche. Stefania spune cã este o “fire prietenoasã, întelegãtoare, cãreia îi place sã danseze si sã citeascã. Ultima carte cititã este “În umbra patilor tãi”, un roman de dragoste. De când eram micã îmi doresc sã devin politistã, îmi place uniforma si ideea de a face dreptate, nu îmi place sã vãd discriminare”. Alexandru, însã, îsi doreste sã devinã asistent medical. “Mã descriu ca o fire sensibilã, de treabã, prietenoasã. În timpul liber îmi place sã ies cu prietenii si sã mã uit la seriale sau sã citesc. Dacã am avut ocazia de a intra la profiul Stiinte ale naturii, as vrea sã urmez pe viitor Facultate de Asistent Medical. Îmi place colaborarea dintre oameni, as vrea sã-i ajut sã se facã bine”, spune tânãrul.

Perechea nr. 3: “Participãm la bal pentru cã vrem sã ne distrãm”

A treia pereche este formatã din elevii Dediu Miruna Lorena si Luca Eduard-Ciprian. În spatele deciziei lor de a se înscrie se aflã, în cazul amândurora, dorinta de a cãpãta experientã: “Am ales sã mã înscriu la bal pentru cã vreau sã cunosc mai multã lume, sã mã distrez si sã încerc lucruri noi, pentru cã nu am mai participat la astfel de concursuri. Îmi place mult sã cânt, tocmai de aceea, la bal, la proba de alegere am ales sã interpretez o melodie. De patru ani de zile fac voluntariat în cadrul Fundatiei World Vision România. Îmi place sã citesc si sã mã uit la seriale, iar pe viitor mi-ar plãcea sã lucrez cu copiii sau într-un domeniu care m-ar ajuta sã schimb viitorul oamenilor”, spune Miruna. Ciprian practicã luptele de câtiva ani, fiind membru al clubului CS Varan Vaslui: “Unul dintre bobby-urile mele sunt luptele, le practic de ceva timp, am participat la multe concursuri, am câstigat si premii. Mã ajutã foarte mult pentru ceea ce îmi doresc sã fac dupã ce voi termina liceul, adicã sã devin jandarm în trupele speciale. În timpul liber îmi place sã ies cu prietenii sau sã mã antrenez, pentru cã mã face sã mã relaxez si sã mã linistesc. Am luat aceastã participare la bal ca pe o provocare, vreau sã mã autodepãsesc pe mine, sã pot face fatã unor noi provocãri si, de ce nu, sã mã distrez”.

Perechea nr. 4: “Ne plac provocãrile!”

Leon Diana Andreea si Dorian Mario Toia Paraschiv formeazã cea de-a cincea pereche de la Balul Bobocilor Colegiul Economic “Anghel Ruginã”. Andreea se descrie ca o fire “competitivã, cãreia îi plac provocãrile. M-am înscris la bal pentru cã îmi doresc sã leg noi prietenii si sã mã dezvolt pe plan personal, cãci în urmã cu câteva luni eram extrem de timidã. Timpul liber mi-l petrec fie la sala de fitness, fie cu prietenii, fie acasã, cu familia. Îmi place sã cãlãtoresc si sã descopãr cele mai frumoase orase din România. Pe viitor, mã vãd stewardesã, pentru cã mã vãd în avion, cãlãtorind oriunde în lume”. Si lui Dorian îi plac provocãrile, tocmai de aceea a ales sã se înscrie la bal: “Sunt o fire mai petrecãreatã, îmi place sã cânt la acordeon si la orgã, sã dansez, sunt membrul al Ansamblului “Hora Vasluiului”, dar si sã joc fotbal. Acestea sunt, însã, doar pasiuni, pentru cã pe viitor îmi doresc sã urmez Academia de Politie”.

Perechea nr. 5: fetei îi place sã citeascã, bãiatului sã joace fotbal

Scafaru Ioana Raluca si Tudor Lucian formeazã cea de-a cincea pereche. Amândurora le place sã-si petreacã timpul în compania prietenilor si sã se distreze. “Sunt o fire competitivã, impulsivã si foarte ambitioasã. Am ales sã particip la bal pentru cã îmi place sã descopãr oameni noi si sã particip la diferite activitãti. În timpul liber îmi place sã citesc, iubesc lectura, sau sã ies cu prietenii. Îmi doresc sã devin avocat, pentru cã iubesc dreptatea. Nu cred cã voi fi dispusã sã fac concesii, sper sã rãmân la principiile de acum si sã fiu doar de partea dreptãtii”, spune Raluca. Partenerul ei, Lucian, se descrie ca “o fire destul de calmã pânã într-un anumit punct, glumeatã. Îmi place sã joc handbal, sã mã uit la filme si sã-mi petrec timpul cu prietenii. Pe viitor, adicã dupã ce voi termina liceul, îmi doresc sã plec în altã tarã, sã nu mai trãiesc aici. De ce? Pentru cã se poate. Prea multe lectii la scoalã, care nu ne ajutã. Nu m-am gândit încã ce as putea sã profesez dupã ce voi termina liceul, dar vreau sã fie ceva care sã-mi aducã un venit destul de mare”.

Perechea nr. 6, pasionatã de dansuri populare

Cea de-a sasea pereche este formatã din elevii Veica Silvia-Nicoleta si Enache Flavius-Mihail, doi elevi pasionati de dansuri populare, prietenosi si ambitiosi. “Îmi place sã dansez, în clasele I-IV chiar am fãcut dansuri populare. În timpul liber citesc romane politiste, sunt pasionatã de make-up si design interior, asta îmi doresc sã fac si pe viitor. Îmi place sã îmi trece timpul cu prietenii, sã mã distrez. Am ales sã mã înscriu la bal pentru a cãpãta experientã si a lega prietenii noi”, spune Nicoleta. Cu aceleasi gânduri s-a înscris si Flavius la bal. Despre el, tânãrul spune cã multi îl cred arogant, dar nu e. “Sunt o fire prietenoasã si ambitioasã, nu arogant, cum mã cred multi. Îmi place sã dansez si sã cânt, sunt membru al Ansamblului “Hora Vasluiului”, fac canto popular de aproape zece ani, dar si handbal. Familia si prietenii m-au îndemnat sã mã înscriu la bal si am zis cã sigur va fi o experientã frumoasã, asa cã de ce sã nu încerc?! Pe viitor îmi doresc sã urmez cu totul altceva, adicã sã absolv Academia de Politie”, spune Flavius.

Perechea nr. 7: tineri care vor sã ajute comunitatea în care trãiesc

Moraru Anastasia-Elena si Cosma Alexandru-Serban sunt elevii care formeazã ce-a de-a saptea pereche. Anastasia a fost membru al Ansamblului “Hora Vasluiului”. “Nu stiu dacã cititul este un hobby, dar mie îmi place sã citesc si sã-mi trãiesc viata ca si cum ar fi o poveste. Sunt o persoanã încrezãtoare, cred în mine, de asta am ales si sã particip la bal. Nu particip cu gândul de a câstiga, vreau doar sã leg prietenii si sã-mi fac amintiri frumoase, prin prisma momentelor pe care le voi trãi alãturi de persoane dragi. Vreau sã absolv Academia de Politie, sã protejez comunitatea si le ofer încredere fatã de tot ce înseamnã dreptate”, spune Anastasia. De celalaltã parte, Serban se caracterizeazã prin modul lui de a fi: “o persoanã educatã, cu bun-simt, încerc sã mã fac plãcut oriunde merg. De asemenea, îmi place sã ajut oamenii la nevoie, încerc sã-mi fac cât mai multi prieteni. Îmi plac filmele, îmi place sã mã informez, sã stiu cât mai multe despre actori. Îmi place si regia, tocmai de aceea la balul de pe 7 decembrie voi fi un mic star. De mic mi-au plãcut secretele, fie ele importante sau banale, de aceea îmi doresc sã urmez o carierã ca agent în Serviciul Român de Informatii (SRI), sã reprezint tara asa cum voi reprezenta si liceul la acest bal”.

Perechea nr. 8, formatã din viitori jandarmi sau politisti

Ultimii, dar nu cei din urmã, Cosulea Flavia Stefan si Rotaru Mihai formeazã cea de-a opta pereche. Hotãrâti sã câstige, acestia promit sã convingã juriul cã ei sunt cei mai potriviti pentru titlurile de Miss, respectiv Mister Boboc CAR 2018. “Ne-am înscris cu gândul de a cãpãta o experientã, dar nu orice experientã, pentru cã ne-am propus sã câstigãm cu orice pret. Totodatã, vrem sã vedem ce putem si cât putem, vrem sã ne cunoastem limitele si sã iesim din rutina zilnic”, spun cei doi boboci. În ceea ce priveste felul lor de a fi, amândoi spun cã sunt firi sensibile, care îsi doresc sã ajute comunitatea în care trãiesc. Flavia, în schimb, este pasionatã de muzicã. “De micã mi-a plãcut sã cânt, cântatul pentru mine a fost si este una dintre pricipalele pasiuni. Prin muzicã mã exprim mult mai usor, pentru cã, spun eu, mã defineste. De-a lungul anilor, am participat la concursuri, am luat si premii. Deocamdatã, fac voluntariat la ATOV, pe viitor as vrea sã mã înscriu si la ITOV”, spune tânãra. “Eu vreau sã mã înscriu în Interact, sã mã implic în actiuni de caritate”, adaugã Mihai. Cât despre viitorul lor, amândoi se vãd lucrând în Politie sau Jandarmerie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.