spot_img
spot_imgspot_img
26.8 C
Vaslui
02-iun.-2024

ȘOC: Doi polițiști din IPJ Vaslui, plasați sub control judiciar de DNA pentru luare de mită! | VIDEO

- Advertisement -

RUȘINE!   Serviciul Teritorial DNA Iași a emis măsura controlului judiciar pentru doi polițiști din județul Vaslui, pentru  infracțiunea  de luare de mită. Cei doi polițiști, care activează în cadrul Secției de Poliție Rurală Iana, au fost reținuți de procurori  miercuri, 28 noiembrie, duși la audieri la DNA Iași  și puși sub control judicar. Această măsură luată de procurorii anticorupție a băgat în ședință IPJ Vaslui, iar cei doi polițiști sunt suspendați din activitate, fiind puși la dispoziția comandantului inspectoratului.

Cei doi oameni  ai  legii  suspectați de procurorii  DNA de luare de mită, sunt  polițiști  în localitățile Iana și Gherghești. Unul este  ofițer (inspector de poliție) la Secția 8 Poliție Rurală Iana  și  altul  agent al Postului de Poliție Gherghești (care aparține tot de Secția Poliție Iana), ambii  angajați  în cadrul IPJ Vaslui.  Cei doi  au fost citați ieri la Direcția Națională Anticorupție Iași  și  audiați  într-un dosar ce vizează infracțiunea de luare de mită. Durșan Ionel, ofițer ce activează în cadrul Secției de Poliție Iana, este venit din județul Olt și a fost admis la Academia de Poliție „A.I.Cuza” pe unul  din posturile oferite rromilor ca să ajugă ofițeri al Poliției Române, iar Chiper Costel, agent în comuna Gherghești,  este din Bârlad.  Cei doi au fost plasați după audieri sub control  judiciar, de către procurorii DNA Iași.
„Un ofițer și un agent, ambii lucrători ai Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au fost citați în cursul zilei de miercuri (n.r. – 28 noiembrie a.c.) la sediul DNA din Iași, unde au fost audiați într-un dosar ce vizează infracțiunea de luare de mită. Celor doi li s-a impus măsura controlului judiciar, fiind suspendați din funcțiile deținute la IPJ Vaslui”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, subinspector de poliție Silvia Manta.
Polițistul Costel Chiper, a mai făcut obiectul unei anchete în cadrul IPJ Vaslui în vara acestui an, fiind protagonistul unei filmări în comuna Perieni în care scuipă și lovește cu piciorul un bărbat, pe terasa unui bar.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.