spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Cu arma de vânãtoare la agãtat fete în club, când nu le-a iesit au tras!

- Advertisement -

CA-N VESTUL SÃLBATIC

PISTOALARII… Scene demne de Vestul Sãlbatic, în mai multe cluburi din judetul Vaslui, dupã ce doi tineri au iesit la distractie cu pusca de vânãtoare dupã ei. Încãlziti bine, dupã ce au bãut câteva pahare de vin, Daniel Bojoagã, din comuna Vãleni si Alin Manolachi, din comuna Rebricea, au luat la rând discotecile din Vaslui, terorizându-i pe angajatii firmelor de pazã. Prima datã s-au oprit la Bliss, acolo unde, potrivit unor surse neoficiale, Daniel Bojoagã a vrut sã-si rãzbune fratele, care luase bãtaie cu o searã înainte de la bodyguarzi. În tot acest timp, prietenul lui de la Rebricea s-a dus la Vogue, unde, sub amenintarea unei arme de vânãtoare, a vrut sã-si regleze niste conturi mai vechi cu patronul localului. Dupã scandalul cât casa fãcut în cluburile din Vaslui, cei doi s-au urcat în masinã, cu destinatia Todiresti. Ajunsi la discoteca din sat, Bojoagã si Manolachi au intrat în conflict si cu paznicii de aici. Pentru a-i intimida, tânãrul din comuna Rebricea a iesit afarã, a pus din nou mâna pe armã si a tras trei focuri spre cei care asigurau paza. Din fericire, nimeni nu a fost rãnit. Cei doi tineri teribilisti au fost ridicati de oamenii legii si dusi la sectia de Politie, unde au dat declaratii.

În ultimii ani, cluburile din judetul Vaslui au fost scenele unor adevãrate lupte, purtate de tot felul de tineri certati cu legea. Mai grav este cã scandalurile au escaladat, asta si pentru cã protagonistii lor au scãpat doar cu avertismente sau cu amenzi neînsemnate. Încurajati de legea tot mai blândã, acestia au prins din ce în ce mai mult curaj, astfel cã azi s-a ajuns sã se tragã cu armele în cei care asigurã paza. Unul dintre cele mai socante conflicte care au avut loc în judetul nostru a avut loc sâmbãtã seara, în cele douã cluburi din oras, dar si în discoteca din Todiresti. Protagonisti, Daniel Bojoagã si Alin Mihalachi, doi indivizi din Vãleni si Rebricea. Ametiti de aburii alcoolului, acestia au pus mâna pe o armã de vânãtoare, cu gândul de a se rãzbuna pe toatã lumea. Primii intrati în vizor au fost bodyguarzii clubului Bliss, care cu o searã înainte, spun surse neoficiale, îi administrase o corectie fizicã fratelui lui Daniel Bojoagã. Ajunsi la local, cei doi tineri pusi pe scandal au început sã se ia la ceartã cu paznicii, dar si cu cei din administratie. În timp ce Bojoagã cãuta sã-si rãzbune fratele, Alin Mihalachi s-a deplasat la Vogue, pentru a încheia niste socoteli mai vechi cu patronul clubului. Din cauzã interdictiei pe care o avea, acesta a început sã facã scandal în parcarea complexului comercial, cu arma de vânãtoare în mânã. “Îl striga pe patronul clubului afarã, probabil sã-l batã. Din câte am înteles, Alin Mihalachi a primit niste bani de la patronul clubului Vogue, pentru a renova localul. A luat banii si nu a mai fãcut lucrarea, de asta avea interdictie. Era supãrat cã nu avea voie sã intre, sã se distreze”, ne-au declarat martori ai incidentului de sâmbãtã. Imediat dupã cele douã conflicte, Bojoagã si Mihalachi s-au urcat în masinã, cu destinatia Todiresti.

Bojoagã, declaratii în exclusivitate despre incident

SINCER… Ajunsi la discoteca din Todiresti, cei doi scandalagii au avut ceva de împãrtit si cu bodyguarzii de acolo. Conflictul a escaladat pânã în punctul în care Alin Mihalachi a pus din nou mâna pe armã si a tras douã focuri spre cei care asigurau paza. Întreaga scenã ne-a fost relatatã de Daniel Bojoagã, unul dintre cei doi tineri pusi pe hartã. “Sâmbãtã dupã-amiazã am fost la maicã-mea, sã-i ducem o cãrutã de lemne. Ne-am încãlzit putin acolo, apoi am mers la discotecã. Arma era în masinã pentru cã duminicã dimineatã aveam vânãtoare la Solesti. Am zis sã o iau cu mine, sã nu mai trec dimineatã pe acasã. Eu, dacã m-am dus la discotecã, am si uitat de ea. Am fost la Bliss. Nu stiu nimic de vreun scandal la Vogue, cã n-am fost acolo. El e certat cu Iacob pentru cã i-a fãcut niste lucrãri de renovare la club si nu s-au înteles la bani. Dupã ce am iesit de la Bliss, mi-a zis sã mergem la el acasã, la Ratesul Cuzei, sã-mi arate ce casã si-a fãcut, sã mâncãm o fripturã. Pe drum mi-a spus cã vom trage o fugã la discotecã la Todiresti, cã stie el niste fete. Am ajuns pe la 12.00 noaptea. Pe la 1.00 dimineata, cineva a spus cã afarã se trage cu arma. Prietenul ãsta al meu o fi vrut sã se dea în spectacol, nu stiu de ce a luat pusca si a tras. În momentul ãla eu eram înãuntru, stãteam de vorbã cu bodyguarzii. Îi stiam pentru cã unul dintre ei a fost la lupte, cu mine. Nu s-a tras de aproape. Era pe lângã primãrie când a apãsat pe trãgaci. Mai stiu cã imediat dupã asta a venit politia si ne-a luat declaratii. Atâta tot” ne-a declarat Daniel Bojoagã. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, în acest caz s-a deschis dosar penal pentru comiterea a cinci infractiuni. “Politistii fac cercetãri pentru a stabili, cu exactitate, ce s-a întâmplat în noaptea de sâmbãtã spre duminicã, în comuna Todiresti. Deocamdatã, un tânãr de 22 de ani din comuna Rebricea este cercetat pentru comiterea a cinci infractiuni si anume amenintare, nerespectarea regimului armelor si munitiilor, uz de armã, tulburarea ordinii si linistii publice si conducere fãrã permis”, a afirmat purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui .

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.