spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Concert cu muzicã brazilianã cu Ioana Siia -Chiriac, în familie!!

- Advertisement -

SPECTACOL… Concert de zile mari weekend-ul trecut, în Silver Mall. Breeze BossaNova, o trupã de muzicã brazilianã, în care cântã o vasluiancã, a sustinut un spectacol de exceptie. Este vorba despre Ioana Siia, fiica cantautorului Ion Chiriac. Dupã multi ani, cei doi au cântat împreunã câteva melodii dragi sufletului lor, printre care si “Primãverile iubirii”. De asemenea, Ioana a cântat si alãturi de fiul ei, Filip, un pianist desfãvârsit.

“Eu sunt Ioana, fostã Chiriac, actualã Siia, am venit sã vã cântâm niste colinde , niste bossanove, sã ne bucurãm de muzicã si de viatã,cã asta este mai important.

Mã bucur tare mult sã revin acasã dupã foarte mult timp. Ultima oarã când am cântat în Vaslui aveam 12-13 ani. Mã bucur mult sã vãd prieteni, colegi, sã-i revãd pe nanu’, pe tata, pe socrul meu si pe toti cei prezenti aici. Ceea ce fac, fac cu sufletul, iar asta mã reprezintã dintotdeauna. E frumos sã aduci asta (n.r. muzica) pe mealagulurile natale, e frumos sã-ti revezi locurile copilãriei, prietenii, inclusiv pe Carabas, pe care îl stiu de când eram micã, când fãcea sonorizãri la “Constelatia necunoscutã”. Nu mã gândeam cã o sã ne întâlnim dupã 20 ani, fãcând chestia asta. Vreau sã-i cunoasteti pe oamenii dragi cu care îmi împart timpul: Gabi Matei la tobe, Florin Siia, colegul si sotul meu la bas, Tibi la pian. Tin neapãrat sã cânt alãturi de tatãl meu. Tin neapãrat sã cântãm ceva în seara aceasta. Se întâmplã foarte rar lucrul acesta. Eu cu copiii, cu cântãrile, el aici, cu copiii lui, dar când se întâmplã trãim cu tot sufletul.Nu uit niciodatã cã de aici am plecat. Talentul si tot ceea ce mi-am dorit vizavi de pasiunea asta a plecat de la tata, de la mama, de la toti cei care mi-au încurajat pasii în directia asta Multumesc foarte mult Lucian Onciu si Silver Mall pentru invitatie”, a spus Ioana în cadrul concertului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.