spot_img
spot_imgspot_img
28.8 C
Vaslui
02-iun.-2024

Raluca Radu, dupã calificarea în finala concursului “Vedeta popularã”: “un vis devenit realitate”

- Advertisement -

SUCCES… Vasluianca Raluca Radu cântã duminicã, 23 decembrie, în finala concursului “Vedeta popularã” de pe TVR 1. Aceasta concureazã împotriva altor patru tineri talentati, pentru râvnitul premiu în valoare de 100.000 lei. “Tot ce a însemnat “Vedeta Popularã” a fost un vis devenit realitate, o experientã pe care cu sigurantã nu o sã o uit si care m-a ajutat sã-mi dau seama cã aici mi-e locul, pe scenã, sã cânt si sã mã bucur de energia pe care o primesc din partea celor care mã ascultã”, spune Raluca despre experienta participãrii la acest concurs.

În ceea ce priveste editia cea mare de duminicã, aceasta a mãrturisit cã are emotii: “da, evident cã am. Este de departe cel mai important concurs la care am participat deoarece m-a fãcut sã ies din zona mea de confort. M-a dus în zone pe care nu le explorasem si lucrul acesta m-a ajutat în procesul de “descoperire de sine”, dacã-i putem spune asa. Pregãtirea pentru “Vedeta Popularã” a fost diferitã fatã de pregãtirea pentru oricare alt concurs la care am participat. Am gândit fiecare moment, astfel încât sã-mi fie pusã si vocea în valoare, dar sã iasã în evidentã si alte lucruri pe care n-am avut ocazia sã le arãt în alte contexte. Concursul acesta m-a trecut prin atâtea stãri, încât îmi dau seama cã mi-e greu sã-l descriu în câteva cuvinte! Simt cã mi-am depãsit limitele în acest talent show tocmai pentru cã am reusit sã cânt piese din genuri muzicale diferite fatã de cele pe care le cântam pânã a participa la acest concurs. Nu pot vorbi despre acest concurs fãrã a mã bucura cã am avut ocazia sã cânt cu o orchestrã extraordinarã, “Valahia” dirijatã de Marius Zorila, fãrã a fi recunoscãtoare de sprijinul coregrafic al “Junilor Sibiului” si fãrã a fi extrem de mândrã ca am avut ocazia sã cunosc si chiar sã lucrez cu o echipã de televiune si nu orice echipã, ci echipa TVR!”.

Raluca Radu, între muzica popularã si cea coralã

Luni, în Ajunului Crãciuniului, vã invitãm sã o cunoasteti pe Raluca Radu în cadrul unui interviu de suflet despre începuturi, vise si dorinte. Raluca Radu este pasionatã de muzicã încã de micã. La 13 ani, fãcea parte din Formatia “Mugurelul”, dar si din Corala “Fantasia”. “De când mã stiu, am fost în cãutarea frumosului si de-a lungul timpului, l-am gãsit sub diverse forme. De foarte multe ori, am trãit acest frumos prin muzica corala cu care am fãcut cunostintã de când eram micã. Corala Fantasia a însemnat pentru mine cea mai frumoasa experientã din copilãrie si adolescentã. Prietenii, emotii, atâtea amintiri”, mãrturiseste tânãra. Raluca Radu este acum studentã în Bucuresti la Facultatea de Litere, specializarea Etnologie si Folclor.

IATA MELODIA CU CARE RALUCA S-A CALIFICAT IN SEMIFINALA !

IATA MELODIA CU CARE RALUCA S-A CALIFICAT IN FINALA – proba I !

IATA MELODIA CU CARE RALUCA S-A CALIFICAT IN FINALA – proba II !

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.