spot_img
spot_imgspot_img
25.7 C
Vaslui
05-iun.-2024

Cerul Barladului brazdat de un frumos foc de artificii si lampioane, pentru intampinarea anului 2019! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

LA  MULTI  ANI!  Si de aceasta data peste  1000 de barladeni  au petrecut  trecerea dintre  ani admirand focul de artificii organizat de Primaria Barlad  in zona Cerbul de Aur.

Oamenii s-au adunat pentru a ciocni o cupa de sampanie si pentru a admira  frumosul  foc de artificii, care a durat  in jur de 15 minute. Barladenii s-au imbratisat, si-au urat “La multi ani” si chiar si-au pus dorinte pentru Noul  An 2019. “Imi doresc un an mai bun si multa sanatate. Daca avem sanatate, avem de toate! La multi ani  tuturor  barladenilor!”, ne-a spus una dintre barladencele  care a  venit  impreuna cu sotul sa admire focul de artificii. Au  fost prezenti  alaturi de cetatenii care au intampinat anul 2019 in strada, mai multi consilieri  locali ai CLM Barlad, din partea PNL, precum si primarul municipiului Barlad, liberalul Dumitru Boros cu familia. Acesta  petrece trecerea dintre ani la Restaurantul Royal,  impreuna cu sotia.  Nu au avut loc discursuri, doar vorbe frumoase spuse celor prezenti, de catre primarul Boros, pe care multi dintre cei prezenti l-au salutat si l-au felicitat de Anul Nou. “Pentru toti barladenii doresc ca anul 2019 sa fie un an mai bun decat 2018 si decat toti anii care au fost pana acum”, a spus pentru citotorii nostri primarul municipiului Barlad, Dumitru Boros.  Din pacate, la Barlad nu se mai organizeaza de trei ani, de la tragedia de la clubul Colectiv, jocuri de artificii in fata Primariei Barlad si ca urmare  nici concerte  in noaptea  de Revelion.

Un singur lucru ramane constant in Noaptea de Revelion, in toti anii! Oamenii  sparg sticlele de sampanie si paharele de sticla  in strada, lasand in urma multe cioburi. Din fericire, ele nu stau mult pe carosabil si trotuare, o echipa de la salubrizare apartinand SC CUP  Barlad, intrand “in priza” imediat dupa plecarea barladenilor catre locurile unde sarbatoresc Revelionul, maturand imediat cioburile si mizeria lasata. La multi ani tuturor barladenilor oriunde s-ar afla!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.