spot_img
spot_imgspot_img
24.8 C
Vaslui
23-mai-2024

Agresorii elevului înjunghiat de la Puiesti au ajuns pe mâna politistilor!

- Advertisement -

IDENTIFICATI…Politistii bârlãdeni si cei de la sectia Politie Rurarlã nr.8 Iana, i-au identificat ieri pe cei doi agresori ai elevului Levi Cercel , de la Liceul Tehnologic din Puiesti, care a fost înjunghiat pe 21 ianuarie. Cei doi sunt minori, ei au fost audiati si sunt cercetati în stare de libertate pentru comiterea infractiunii de loviri si alte violente.

Atacatorii elevului de 18 ani de la Liceul Puiesti au 16 ani si respectiv 17 ani, ambii fiind din localitatea Mãscurei, comuna Pogana. „Cei doi minori au fost identificati astãzi (ieri – n.r.), pe raza localitãtii de domiciliu. Au fost chemati la audieri, urmând a fi cercetati pentru comiterea infractiunii de loviri si alte violente”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Presupusul agresor, care l-a atacat cu cutitul pe Levi Cercel, este cel de 16 ani, Andrei P., care a fost audiat la Sectia de Politie nr.8 Ruralã din Iana.

Vã reamintim cã un elev al Liceului Tehnologic Puiesti, din clasa a XII-a, Levi Cercel, a fost înjunghiat pe 21 ianuarie, în picior, dupã o altercatie cu cei doi tineri din satul Mãscurei, comuna Pogana. A fost anuntatã Ambulanta Bârlad, care l-a transportat la spitalul din Bârlad pe elevul de 18 ani rãnit. Între timp, politistii au fost si ei sesizati, prin 112, de acest caz grav si au început cercetãrile. Oamenii legii au stabilit cã agresorul a avut initial un conflict cu fratele victimei, elev în clasa a X-a la acelasi liceu, iar bãiatul l-a chemat apoi în ajutor pe fratele sãu. Conflictul a izbucnit de la un comentariu fãcut pe Facebook, la o postare a unei fete, iubita lui Andrei P., iar acesta a venit sã se rãzbune. Dupã ce s-a îmbrâncit serios, chiar în curtea scolii, cu elevul de 16 ani, Andrei P. si tânãrul care-l însotea au plecat, dar au fost ajunsi din urmã, pe o stradã de lângã liceu, de Levi Cercel, fratele elevului agresat. Între elevul de 18 ani si adolescentul de 16 ani, fost elev al Liceului Tehnologic din Puiesti, dar care a abandonat scoala, a izbucnit un conflict. Andrei l-a înjunghiat si l-a lovit pe elevul de 18 ani, provocându-i un traumatism facial si o plagã înjunghiatã în coapsa dreaptã, victima fiind transportatã la spital pentru îngrijiri medicale.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.