spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
20-mai-2024

Deputatul Daniel Olteanu, tur de fortã în judet: „Vasluienii vin alãturi de mine si de ALDE, construim împreunã pentru viitor!”

- Advertisement -

EFORTURI… Presedintele organizatiei judetene ALDE Vaslui, deputatul Daniel Olteanu, este din ce în ce mai prezent în comunele vasluiene, având convingerea cã problemele oamenilor se pot rezolva prin dialog. „Existã, la nivelul multor comunitãti, o sumã de nemultumiri punctuale legate de lipsa ori de parcursul anumitor obiective de investitii, fie cã e vorba de asfaltarea drumurilor, de modernizarea retelei de alimentare cu apã, de canalizare, de construirea de scoli si grãdinite. Multe dintre aceste nemultumiri sunt întemeiate si constat, cu fiecare nouã întâlnire din teritoriu, cã vasluienii nu mai sunt dispusi sã accepte nici proiecte, nici termene nerealiste. Sunt bucuros sã fac echipã cu oameni decisi sã se implice si sã gãseascã solutii pentru a schimba lucrurile în bine, cu rãbdare si convingere cã proiectele noastre vor avea cei mai multi sorti de izbândã”, explicã parlamentarul vasluian, care a trecut prin mai multe comune din judet, în ultima sãptãmânã.

„Fie cã e vorba de fosti colegi liberali ori de figuri proaspete, cu totii reprezintã voci care vor conta de acum înainte, din cel putin douã motive꞉ nu se tem de muncã, iar eu îi voi sprijini sã reuseascã în tot ceea ce îsi propun pentru a îmbunãtãti conditiile de viatã ale celor din jurul lor. Nu am nicio urmã de îndoialã cã locuitorii din Puiesti, Botesti, Cretesti, Oltenesti ori Perieni vor simti din plin suflul organizatiilor ALDE nou înfiintate, organizatii unde vor gãsi întotdeauna un interlocutor pentru a putea comunica problemele ori sugestiile lor. Lucrãm pentru solutii administrative responsabile, puse în practicã de oameni responsabili. Fãrã jumãtãti de mãsurã. Faptul cã tot mai multi înteleg cã e vremea constructiei acestui judet îmi aratã cã suntem pe drumul cel bun”, sustine deputatul Olteanu, într-o postare de pe Facebook.

Ce urmeazã? „Usa ALDE Vaslui rãmâne deschisã pentru toatã lumea”

Urmeazã, spune parlamentarul vasluian, testul alegerilor europarlamentare. „Cum anume ne pregãtim? Cu acelasi realism si aceeasi responsabilitate pe care ni le-am asumat împreunã, întreaga echipã, în asa fel încât sã ne putem îndeplini obiectivele fixate꞉ ALDE sã devinã a doua fortã politicã din judet, iar ALDE Vaslui sã se situeze între primele 5 organizatii din tarã. Mã bucurã faptul cã echipa noastrã creste de la o sãptãmânã la alta si cã tot mai multi vasluieni înteleg cã ALDE, prin reprezentantii sãi, este o optiune de viitor. Mã refer aici si la domnul Ciprian Robert Tamas, primarul comunei Suletea, care ni s-a alãturat în efortul de a arãta cã vrednicia pune lucrurile în miscare. Domnul Tamas este prim-vicepresedinte al ALDE Vaslui si am toatã încrederea cã, din aceastã posturã, va pune umãrul pentru a întãri organizatia judeteanã. Usa ALDE Vaslui rãmâne deschisã tuturor celor care pot si vor sã lucreze în echipa vasluienilor. Sunt convins cã anul 2019 va însemna, la nivel judetean, din punct de vedere politic, o asezare a lucrurilor în matca lor fireascã si cã ALDE va fi locul de întâlnire al oamenilor destoinici, care trebuie sprijiniti cu toate fortele si pusi în valoare. Mai exact, al tuturor celor care pun semnul egal între fapte si vorbe”, mai spune deputatul vasluian.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.