spot_img
spot_imgspot_img
13.9 C
Vaslui
22-mai-2024

Pãrinti inconstienti: s-au „spart” la botezul bebelusului!

- Advertisement -

GRAV… Pãrintii care nu au mai ajuns la botezul bebelusului, fiind gãsiți inconstienti în casã, consumaserã droguri! Aceasta este concluzia medicilor, cel putin în cazul tatãlui, pentru care analizele au relevat faptul cã acesta s-a drogat, chiar în ziua petrecerii de botez. Bãrbatul de 27 de ani a fost depistat pozitiv la analizele toxicologice, pentru cannabis si barbiturice. Tânãrul a fost trimis la Iasi la Clinica de Toxicologie de la Iasi, dar starea sa s-a agravat, acesta a fãcut si un blocaj renal, fiind în acest moment internat la Clinica de Nefrologie Iasi. Femeia de 34 de ani, mama copilului, se aflã în continuare sub supraveghere medicalã fiind internatã la Spitalul Bârlad. Cei doi au fost descoperiti confuzi si într-o stare de incoerentã ciudatã, cãzuti în casã, chiar în ziua în care trebuiau sã aibã petrecerea de botez a bebelusului.

Situatia ciudatã în care au fost gãsiti cei doi, bãrbatul de 27 de ani si femeia de 34 de ani, i-a pus pe gânduri si pe medici, care au bãnuit de la bun început cã cei doi sunt intoxicati cu o substantã necunoscutã si nu cu monoxid de carbon cum se presupunea initial. Surse din rândul rudelor sustin cã cei doi soti nu prea se mai întelegeau si se suspecteazã chiar si o încercare de otrãvire reciprocã. Cert este cã la spital, starea de incoerentã s-a mentinut, cuplul fiind investigat în amãnunt, pentru stabilirea diagnosticului corect.

Concluziile medicilor bârlãdeni în urma investigatiilor medicale

„Amândoi pacientii au fost adusi pe 1 martie, în jurul orelor 15.30-16.00, confuzi si cu o stare generalã influentatã. Dupã investigatia Computer Tomograf, s-au exclus cauzele neurologice. În cazul bãrbatului de 27 de ani, s-a relevat cresterea parametrilor de insuficientã renalã, respectiv ureea si creatinina, iar în urma examenului toxicologic, au iesit pozitive testele pentru cannabis si barbiturice. În aceste conditii, în dimineata zile de 2 martie, pacientul a fost directionat cãtre Clinica de Toxicologie a Spitalului <<Sfântul Spiridon>> Iasi, unde, din cauza agravãrii insuficientei renale, a fost transferat si internat la Clinica de Nefrologie a Spitalului Clinic „Dr. C. I. Parhon” Iasi. Aparent, pacientul a fost gãsit cãzut în casã, asa cã prezenta si un traumatism cranio-cerebral minor. Nu stim exact ce s-a întâmplat, pentru cã, din cauza confuziei, a fost greu de discutat cu el. E posibil sã fi fost intoxicat si cu monoxid de carbon, dar nu putem fi siguri. Iar sotia prezenta o cefalee importantã si dureri musculare si a fost internatã la Medicinã Internã pentru supraveghere, în cazul ei testul toxicologic a iesit negativ”, a precizat pentru mass media dr. Angelica Gramaticu, purtãtorul de cuvânt al spitalului bârlãdean.

Descoperiti în casã de nasii bebelusului

Vã reamintim cã cei doi tineri de 34 si 27 de ani din Bârlad, care formeazã de mult un cuplu, au fost la un pas sã-si piardã viata chiar în ziua petrecerii botezului copilului lor. Ei si-au botezat joi copilul, iar pe 1 Martie era programatã petrecerea, la un restaurant din Bârlad. Rudele si nasii copilului au tot sunat pe 1 Martie dimineatã la cei doi pãrinti, copilul fiind la bunicã, la Bârlad, iar ei la casa lor din satul Crâng, comuna Ciocani. Numai cã telefonul suna în gol si niciunul nu a rãspuns la apel. Au sunat pe ambele telefoane mobile, si al ei si al lui, dar nu au rãspuns. Nasii au mers la Crâng la casa celor doi si când au ajuns, în jurul orei 16.00, i-au gãsit cãzuti jos, incoerenti si confuzi. Nu stiau unde sunt, nu îsi aminteau de botez, de copil… A fost solicitatã imediat o ambulantã, iar la fata locului a venit ambulanta din Bârlad cu medic, care i-a transportat la spitalul bârlãdean.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.