spot_imgspot_img
25.1 C
Vaslui
07-mai-2024

Victoriile aduc victorii

- Advertisement -

CSM Vaslui – CNOT Brasov    48-24 (24-8)

LA PAS… Echipa de handbal CSM Vaslui a fãcut spectacol în partida cu CNOT Brasov, din etapa a XVIII-a a Diviziei A. Trupa lui Leonard Bibirg s-a impus la o diferentã de 24 de goluri, scor 48-24 (24-8), si a obtinut cea de-a 18-a victorie consecutivã din campionat.

CSM Vaslui continuã marsul triumfal în Divizia A de handbal masculin. În etapa a XVIII-a, handbalistii vasluieni au predat o adevãratã lectie de handbal Brasovului, impunându-se categoric, 48-24 (24-8). Cei mai buni marcatori ai Vasluiului au fost fratii Alexandru si Rãzvan Farcas, cu câte 9 respectiv 7 reusite. În urma acestei victorii, CSM Vaslui acumuleazã 54 de puncte si pãstreazã un avans de 20 de puncte fatã de ocupanta locului secund, CSU Galati, formatie pe care o vor întâlni în runda urmãtoare, la Galati, sâmbãtã, 6 aprilie. Pentru CSM Vaslui au marcat: A. Farcas (9 goluri), R. Farcas (7), Dragon, Cumpãnici, Carali (câte 5), Dediu (4), Poterã, Polocoser (câte 3 goluri), Hodorogea, Iozu, Voinea (câte 2) si Popa.

Turneul semifinal se disputã la Brasov

Federatia Românã de Handbal a anuntat locul de disputare a turneelor semifinale ale Diviziei A. Ambele turnee vor fi gãzduite de Sala Polivalentã din Brasov, în perioada 2-5 mai. Din grupa Vasluiului mai fac parte CSM Resita, CS Medgidia si ocupanta locului secund din Seria D, HC Odorhei sau CSM Oradea.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.