spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Cu alcoolul în cap, la volan si pe bicicletã

- Advertisement -

CULMEA PROSTIEI…Doi bãrbati, unul din comuna Banca si unul din Bârlad, au fost depistati cu alcoolemie la volan, dar si pe bicicletã. În ambele cazuri politistii au aplicat legea, iar biciclistul a ajuns la spital dupã ce a „pupat” un microbuz condus regulamentar de un sofer treaz de-a binelea!

Pe 30 martie la orele 15:35, politistii rutieri aflati în serviciu pe linia controlului si supravegherii traficului rutier pe drumul european DE 581 la kilometru 85+600 metri, au oprit si testat alcoolscopic un bãrbat de 42 de ani, din comuna Banca, care conducea un autoturism înmatriculat în judetul Vaslui. În urma testãrii cu aparatul alcooltest, a reiesit o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, bãrbatul fiind ulterior condus la spital, în vederea recoltãrii de probe biologice. „În cauzã a fost întocmit un dosar de cercetare penalã pentru sãvârsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

A vrut sã „pãcãleascã” un microbuz de 1 aprilie!

Luni, 1 aprilie, Politia Municipiului Bârlad a fost sesizatã prin apel 112 cu privire la un accident rutier soldat cu vãtãmarea corporalã a unei persoane. În urma cercetãrilor efectuate s-a constatat faptul cã un biciclist în vârstã de 59 de ani, din Bârlad, nu a acordat prioritate de trecere unui microbuz condus regulamentar, de un bãrbat în vârstã de 46 de ani din Grivita, intrând în coliziune cu acesta. Ambii bãrbati au fost testati cu aparatul alcooltest, în cazul conducãtorului auto rezultatul a fost negativ, iar în ceea ce priveste biciclistul a rezultat o valoare de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe scurt, biciclistul era în pragul comei alcoolice! „În cauzã s-a întocmit dosar penal privind infractiunea de <<vãtãmare corporalã din culpã>>“, a precizat Bogdan Gheorghitã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.