spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Autoturism de lux furat din Germania, depistat la controlul de frontierã

- Advertisement -

PÃCÃLIT ÎN GERMANIA… Politistii de frontierã din Punctul de Trecere a Frontierei Albita au depistat la controlul de frontierã si indisponibilizat pentru continuarea cercetãrilor, un autoturism marca Lexus, care figureazã în bazele de date ca fiind furat din Germania.

La sfârsitul sãptãmânii, în Punctul de Trecere a Frontierei Albita – I.T.P.F. Iasi, s-a prezentat pentru efectuarea formalitãtilor de control necesare trecerii frontierei, R. P., cu cetãtenie românã si din R. Moldova, în vârstã de 36 de ani, pasager al unui ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz si o remorcã tip platformã, pe care era transportat un autoturism marca Lexus, înmatriculat în Germania, an de fabricatie 2017. Existând suspiciuni cu privire la certificatul de înmatriculare prezentat la controlul de frontierã pentru autoturismul transportat pe platformã, politistii au efectuat verificãri suplimentare, ocazie cu care au constatat cã autoturismul figureazã în bazele de date ca fiind bun cãutat pentru confiscare, semnalare introdusã de Germania la data de 19 februarie a.c.

„Cu privire la aspectele constatate, R.P. a declarat cã a achizitionat autoturismul cu suma de 39.500 de euro si cã nu are cunostintã despre faptul cã acesta este furat sau implicat în vreun litigiu. Politistii de frontierã efectueazã cercetãri în cauzã pentru sãvârsirea infractiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 180.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuãrii cercetãrilor.”, a precizat subcomisarul Irina Mitricã, purtãtorul de cuvânt al STPF Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.