spot_img
spot_imgspot_img
19.4 C
Vaslui
07-iun.-2024

Judetul Vaslui, pe locul I în clasamentul national la Olimpiada de Geografie

spot_imgspot_img
- Advertisement -

FELICITÃRI… Lotul de elevi care a reprezentat judetul Vaslui la Olimpiada Nationalã de Geografie a obtinut cel mai mare punctaj din tarã – 90,23 – clasându-se, astfel, pe locul I la nivel national. Aceastã performantã are la baza rezultatele foarte bune obtinute individual de elevii vasluieni: douã Premii II, cinci premii speciale oferite de Societatea de Geografie din România (S.G.R.) si trei mentiuni acordate de Ministerul Educatiei Nationale (MEN). Alti doi liceeni – Rãscanu Robert Ionut si Mihai Stefan Adrian – au obtinut si douã Diplome de consecventã pentru trei, respectiv patru participãri consecutive la Olimpiada Nationalã de Geografie. “Felicitãri tuturor elevilor, pãrintilor, profesorilor îndrumãtori, profesorilor de la Centrul Judetean de Excelentã Vaslui, tuturor celor care au sustinut aceastã performantã remarcabilã”, a transmis inspectorul scolar, prof. Eduard Andriescu.

Olimpiada Nationalã de Geografie s-a desfãsurat în perioada 29 aprilie – 5 mai, la Târgu Mures. Judetul Vaslui a fost reprezentat de 11 elevi, cei mai multi la clasa a VIII-a – patru elevi, iar cei mai putini la clasa a X-a – un elev. Rezultatele foarte bune, obtinute de acestia au clasat Vasluiul pe primul loc în clasamentul national al Olimpiadei de Geografie, primind felicitãrile inspectorului general în Ministerul Educatiei Nationale. “Judetul care în fiecare an ne-a demonstrat cã poate obtine punctaje si rezultate extraordinar de bune este Vasluiul. A obtinut cea mai mare medie – 90.23, media olimpiadei fiind de 84,17. Permiteti-mi sã transmit felicitãri tuturor participantilor si întregului colectiv de profesori de Geografie din Vaslui. Toate felicitãrile noastre! Pe locul 2 se aflã judetul Brãila, care anul trecut a fost gazdã pentru Olimpiada Nationalã de Geografie, iar pe locul 3 – judetul Brasov”, a explicat inspectorul general Steluta Dan în cadrul festivitãtii de premiere a Olimpiadei Nationale de Geografie.

Lista completã a rezultatelor obtinute de elevii din judetul Vaslui la Olimpiada Nationalã de Geografie

Clasa a VIII-a – Cotaie Maria Elena de la Colegiul National “Gheorghe Rosca Codreanu” Bârlad, prof. Oprea Cristina – Premiul II; Dragu Rãzvan de la Liceul Teoretic “Mihail Kogãlniceanu” Vaslui, prof. Carp Lucica (prof. Gheteu Cristina la Centrul Judetean de Excelentã) – Premiu Special S.G.R; Pintilii Andrei Valentin de la

Scoala Gimnazialã “Episcop Iacov Antonovici” Bârlad, prof. Bradu Georgel (prof. Istrate Diana la Centrul Judetean de Excelentã) – la Premiul II; Durcan Stefania de la Liceul Teoretic “Mihail Kogãlniceanu” Vaslui, prof. Carp Lucica – Premiu Special S.G.R.

Clasa a IX-a – Baciu Anamaria de la Liceul Teoretic “Emil Racovitã” Vaslui, prof. Ursachi Oana Niticã (prof. Niticã Mihaela la Centrul Judetean de Excelentã) – Diplomã de participare

Clasa a X-a – Rãscanu Robert-Ionut de la Liceul Teoretic “Mihail Kogãlniceanu” Vaslui, prof. Bulgaru Mirela (prof. Baciu Marius la Centrul Judetean de Excelentã) – Premiu Special S.G.R., Diplomã de consecventã – trei participãri consecutive la O.N.G; Gîmbutã Ruxandra Miruna de la Colegiul National “Gheorghe Rosca Codreanu” Bârlad, prof. Oprea Cristina – Mentiune M.E.N.

Clasa a XI-a – Mihai Stefan Adrian de la Colegiul National “Gheorghe Rosca Codreanu” Bârlad, prof. Silvestru Veronica – Mentiune M.E.N, Diplomã de consecventã- 4 participãri consecutive la O.N.G.; Pascaru Tudor-Gabriel de la Colegiul National “Gheorghe Rosca Codreanu” Bârlad, prof. Silvestru Veronica – Mentiune M.E.N.

Clasa a XII-a – Susnea Elena de la Colegiul National “Gheorghe Rosca Codreanu” Bârlad, prof. Oprea Cristina – OPREA Cristina – Premiu Special S.G.R.; Olaru Maria Mãdãlina de la Liceul “Stefan Procopiu” Vaslui, prof. Mazga Doina (prof. Baciu Marius si Niticã Mihaela la Centrul Judetean de Excelentã) – Premiu Special S.G.R.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.