spot_imgspot_img
15.5 C
Vaslui
24-apr.-2024

Tudor Polak, vasluianul de pe listele PNL de la alegerile europarlamentare, crede că în sfârșit județul va scăpa de ciuma roșie

- Advertisement -

PUBLICITATE ELECTORALA

FERM…Tânărul liberal, Tudor Polak, candidatul PNL la alegerile europarlamentare, dă un mesaj destul de dur împotriva celor de la PSD, pe ultima sută de metri a campaniei electorale. Acesta spune că Vasluiul este dat drept exemplu ca cel mai sărac și subdezvoltat județ, pentru că PSD e stăpân aici de la Revoluție încoace. „Un județ ca al nostru a ajuns să fie dat ca exemplu de sărăcie și subdezvoltare în toată România doar pentru că suntem conduși de ani de zile de politicieni corupți și incapabili. Însă lucrurile nu mai pot continua așa! Duminică vom face primul pas pentru a scăpa de sărăcie și corupție, pentru a scăpa de PSD! Oricine vrea un viitor mai bun aici, acasă, va iși la vot. Desigur, mă bucura dacă votul dumneavoastră s-ar îndrepta către echipa de europarlamentari PNL, oameni care și-au dovedit calitățile și competențele de-a lungul timpului. Tot duminică vom spune apăsat de două ori DA la Referendum pentru a scăpa Vasluiul și România de corupții care ne-au sugrumat în toți acești ani de conducere pesedistă. Pe 26 Mai eliberăm Vasluiul, eliberăm România! E timpul!” a scris într-o postare pe Facebook, Tudor Polak.


Elevi de liceu aduși cu arcanul la întâlnirea electorală a lui Tăriceanu


Tudor Polak a fost ironic când a venit vorba despre  avalanșa de politicieni PSD și ALDE care „s-au năpustit” peste Vaslui în ultima săptămână, în frunte cu premierul Dăncilă și Tăriceanu, precum „ulii în căutare de pradă (n.r. a se citi voturi). Ieri, la ultima conferință de presă a liberalilor din această campanie electorală acesta a spus: „Noi nu am făcut adunări publice precum cei de la Putere, ci am profitat de prezența liderilor noștri cu care am ieșit, în stradă, printre alegători simpli pentru a vorbi și a le explica intențiile partidului pe viitor. Aceștia au fost primiți bine de vasluieni, nu cu huiduieli cum a fost în cazul lui premierul Dăncilă, dându-ne astfel speranța că în sfârșit, Vasluiul nu va mai fi roșu după alegerile europarlamentare și că noi, liberalii,suntem o alternativă la PSD, capabili de o schimbare reală”. Cât despre prezentarea candidaților ALDE, din urmă cu câteva zile, liberalul a fost mult mai acid: „Este ușor să umpli o sală, să transmită liderul trei mesaje și apoi să-l trimiți înapoi la București, fără să i-a contactul cu electoratul adevărat, nu cu simpatizanții de partid. Probabil le-a fost frică să nu-i huiduiască lumea. Urât a fost și faptul că au adus la întâlnirea cu Tăriceanu copii de liceu împotriva voinței lor, pe care părinții ulterior au venit și i-au luat acasă de la adunarea electorală cu scandal și cu amenințări că le vor face plângeri penale politicienilor. Așa ceva este specific doar PSD -ului și mai nou, aliaților de la ALDE”.

Material electoral la comanda PNL, cod mandatar finanaciar 41190007
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.