spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
12.5 C
Vaslui
14-mai-2024

Real Junior Vaslui, locul doi la Câmpulung Moldovenesc

- Advertisement -

Juniori

FINALISTI… Micii fotbalisti de la Real Junior Vaslui au avut prestatii lãudabile editia din acest an a Memorialului “Sandrino Gherine” la fotbal, competitie care s-a desfãsurat la Câmpulung Moldovenesc. Pustii nãscuti în anul 2009 au pierdut finala competitiei la loviturile de departajare, 1-3 cu Ardeal Bistrita.

Un nou rezultat foarte bun obtinut de juniorii clubului Real Junior Vaslui. Grupa 2009, antrenatã de Ciprian Amarandei si Rãzvan Beldiman, s-a clasat pe locul doi la Memorialul “Sandrino Gherine” 2019. În faza grupelor, pustii vasluieni au învins Ardeal Bistrita (2-1), ACS Juniorul Suceava (5-3) si Luceafãrul Bucovina Suceava (4-1), dar au pierdut cu LPS Suceava (1-2). În semifinale, Real Juniorul a trecut de Cenzia Chisinãu, scor 1-0, pentru ca în ultimul act sã piardã la loteria penalty-urilor, 1-3 cu Ardeal Bistrita, echipã pe care a învins-o în faza grupelor.

Grupa 2010, turneu în Bulgaria

În perioada 15-20 iunie, pustii nãscuti în anul 2010 de la Real Junior Vaslui vor participa la turneul international de fotbal “Colonia Cup”, care se va desfãsura în orasul Kranevo din Bulgaria. Vasluienii fac parte din Grupa C, alãturi de Colonia (Serbia), Kronos (Bulgaria) si Ulpia (Bulgaria).

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.