spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
14.6 C
Vaslui
14-mai-2024

Scandal monstru cu acuzatii de pedofilie si substrat economic

- Advertisement -

REALITATE SAU ÎNSCENARE!?

DUPÃ GRATII… Un bãrbat în vârstã de 71 de ani, din Moara Domneascã, a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de sãvârsirea unor infractiuni de agresiune sexualã asupra a douã minore. Potrivit declaratiilor date de pãrinti, bãrbatul ar fi profitat de inocenta copilelor, atingându-le în repetate rânduri în zona intimã. “A profitat de faptul cã este patron de magazine si le-a ademenit pe copile. Le vindea tigãri la bucatã, bãuturi alcoolice, apoi sub amenintarea cã publicã imaginile pe internet, le pipãia pe sâni si pe fund”, a declarat una dintre mãmicile fetelor abuzate. De partea cealaltã, familia bãrbatului se apãrã si spune cã s-a ajuns în aceastã situatie din cauza unei persoane, care a urmãrit cu tot dinadinsul sã-l distrugã pe acesta. “Având magazinul ãsta, s-a creat un fel de invidie si urã din partea unor oameni. Tot scandalul ãsta a fost gândit de o singurã persoanã, care i-a spus de multe ori cã îl va înfunda. Aceeasi persoanã le-a chemat pe fete si le-a spus ce sã declare în fata politistilor. Nu tin partea nimãnui, dacã instanta îl gãseste vinovat, sã facã puscãrie, dar eu stiu ce sot am, stiu pe câtã lume a ajutat ca sã cred cã ar fi în stare de asa ceva”, a spus sotia celui acuzat de agresiune sexualã.

Aproape cã nu trece sãptãmânã ca judetul sã nu fie zguduit de un scandal cu tentã sexualã. Dacã la începutul acestei luni, comunitatea din Gura Bustei atrãgea atentia asupra unui bãrbat în vârstã de 73 de ani, surprins întretinând relatii sexuale cu un bãiat de 16 ani, zilele trecute a venit rândul localnicilor din Moara Domneascã sã se cutremure de un caz asemãnãtor. Acestia ne-au semnalat faptul cã în sat existã un bãrbat care ar avea porniri de pedofil. Numele lui este Nicu P, iar în ultimele sãptãmâni ar fi abuzat sexual douã fete de 12, respectiv 14 ani. Totul a fost dat în vileag de mama uneia dintre copile. “Bãrbatul ãsta e patron de magazin si a profitat în asa fel încât fetele sã stea mai mult pe la el. Era un grup mai mare de copii care se juca în zona acelui magazin. Ca sã se împrieteneascã cu ele, le mai dãdea câte un suc, mai vindea câte o tigarã la bucatã, le lãsa sã punã muzicã la boxele din magazin. Cu trecerea timpului a prins din ce în ce mai mult curaj. A început sã le mângâie, sã le punã mâna pe fund, pe sâni. Ca sã nu fie pârât, le ameninta cã va publica pe internet filmulete cu ele. Fetele nu au spus nimic, de fricã. Într-o zi, când se jucau în drum, lângã magazin, unul dintre copii a dat mingea în grãdina vecinului acelui bãrbat. O fetitã a sãrit gardul, iar în momentul când s-a aplecat sã o ia, bãrbatul i-a pus mâna în zona intimã. Acela a fost momentul când toti copiii au vãzut ce s-a întâmplat si ne-au zis si nouã. Am anuntat Politia imediat”, a declarat mama uneia dintre fetele abuzate. Oamenii legii au actionat cu promptitudine, retinându-l pe bãrbat. Zilele trecute, Nicu P. a fost prezentat în fata judecãtorilor vasluieni care au dispus arestarea preventivã a acestuia pentru o perioadã de 30 de zile.

“De multe ori i-a spus cã-l va distruge”

Rudele bãrbatului spun cã tot scandalul a pornit de la o singurã persoanã, care urmãreste sã distrugã mica afacere de familie a acestuia. “Sã ai magazin la tarã nu e chiar asa usor. Apare invidia din partea unora, dusmãnia. El a fost amenintat de mai multe ori cã va ajunge rãu, cã se va alege praful de magazinul lui. O femeie, vecinã de-a noastrã, îl tot ameninta. I-a spus la un moment dat chiar cã îl va înfunda, în sensul cã îl va bãga la puscãrie. Aceeasi femeie, imediat dupã presupusa agresiune sexualã, a vorbit cu pãrintii fetelor, cu toti copiii care au fost în acea zi la joacã, pentru a da toti aceleasi declaratii la Politie. Nu-mi apãr deloc sotul, dacã va fi gãsit vinovat sã plãteascã pentru ce a fãcut. Eu însã îl cunosc foarte bine, stiu câtã lume a ajutat ca sã-l cred în stare de asa ceva” a spus sotia bãrbatului. Culmea, vecinii acestuia sunt de partea lui, dând vina pe lipsa de educatie a copiilor. “Nu-i tin partea lui nea Nicu, dar nu cred cã a fãcut el prostiile astea. Copiii din ziua de azi sunt foarte obraznici, nu mai ascultã de nimeni. De exemplu, fetele astea împreunã cu prietenii lor de joacã si-au fãcut o colibã la marginea satului unde se duc sã fumeze, iar noaptea stau pânã la ora 12 la taclale. Generatia asta care vine e distrusã din cauza nepãsãrii pãrintilor si a profesorilor. Acasã nimeni nu-i mai întreabã nimic, la scoalã nu se mai face educatie. De vinã e si ce vãd la televizor. Eu mã îngrozesc, la vârsta mea, când vãd ce filme se difuzeazã noaptea. Pornografie la liber, fãrã ca nimeni sã interzicã sau mãcar sã discute despre problema asta. De aici porneste tot, de la educatia primitã în familie, la scoalã si ce informatii îsi iau ei din mass-media”, a spus unul dintre vecinii bãrbatului acuzat de agresiune sexualã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.